От 9 ноември заместник-областният управител на област Монтана се включи

...
От 9 ноември заместник-областният управител на област Монтана се включи
Коментари Харесай

Заради COVID-19: Зам.-областният управител на Монтана стана доброволкa

От 9 ноември заместник-областният шеф на област Монтана се включи като доброволец към РЗИ във връчването на наставления на позитивни с Коронавирус -19 и лица сложени под карантина.
С разрастването на заболеваемостта от ковид в региона, стана известно, че връчването на наставления се бави, поради огромното натоварване на чиновниците на РЗИ-Монтана. Тази условност е значима, тъй като документът служи за издаване на болничен, който оправдава отсъствието от работа. Подкрепата не е еднократна, партньорството ще продължи и през идващите дни поради възходящия брой потвърдено заболели поданици на региона.
Заместникът на регионалния шеф на Монтана Росен Белчев Десислава Димитрова е някогашен шеф на общинската обществена работа в Монтана. Тя служи на порива си да оказва помощ и да пази от невъзможност орисите на хората в Монтана и Северозапада. Желанието ѝ е да бъде потребна на съгражданите си е по-силно от страха от болестта.
Общинските съветници от ГЕРБ и управлението на партията в Монтана сътвориха доброволчески отряд и разнасят храни и медикаменти на хора под карантина. На телефони 0884 800 049 и 0884 800 104 сред 9 и 17 часа може да звънят жители в изолираност, на които няма кой да пазари. Доброволците ще ги посетят, с цел да вземат рецептите, в случай че става дума за медикаменти. Ще изпълнят поръчките и ще занесат напазаруваното в границите на деня.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР