От 21 март Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на

...
От 21 март Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Дечебал Тудор е новият изпълнителен директор и директор Верига бензиностанции на OMV България

От 21 март Дечебал Тудор поема поста изпълнителен шеф на "ОМV България " и застава отпред на направление "Верига бензиностанции ", оповестиха от компанията. Дечебал Тудор работи в OMV от 2003 година.

Преди поста на изпълнителен шеф на "OMV България ", който той заема откакто Петър Величков реши да напусне компанията, Дечебал Тудор е началник на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините той е работил за развиването на компанията на разнообразни управнически позиции - от управител "Автомивки " за района, през изпълнителен шеф и шеф "Верига бензиностанции " в Хърватия и Сърбия, до интернационален управител "Автомивки и артикули за автомобила " в централата на компанията в Австрия.

Оперативната работа на Дечебал Тудор с "OMV България " стартира още когато той е управител "Автомивки " за района през 2003 година. "През годините постоянно съм имал тясна връзка с България. За мен веригата тук е образец от оперативна позиция в доста връзки ", отбелязва Тудор. "Присъединявам се към една мощна компания и ще работя за това да допринеса още повече към постигнатото високо равнище на показване и отлична известност в последните 20 години на българския пазар. След като навлезе в района, OMV промени модела на работа, упованията и условията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и непрекъснатите усъвършенствания, които OMV им предлага, тъй като за нас тяхното задоволство е с най-голям приоритет. "

OMV АД създава и маркетира нефт и газ, новаторски енергийни и последно потомство нефтохимични решения по виновен метод. С консолидирани доходи от 23 милиарда евро и личен състав от над 20 000 души през 2018 година, това е една от най-големите индустриални компании в Австрия. В бранш "Проучване и Добив ", OMV има мощни бази в Румъния и Австрия и уравновесено интернационално портфолио с позиции в още региони в това число Русия, Северно море, Близкия изток, Африка и Азиатско-тихоокеанския район. Дневното произвеждане през 2018 година е почти 427 000 нефтени барела. В бранш "Рафиниране и Маркетинг ", OMV оперира три рафинерии с годишен рафиниращ потенциал от 17.8 млн. тона с повече от 2 000 бензиностанции в 10 страни. OMV поддържа складове за предпазване на газ в Австрия и Германия. Дъщерното й сдружение Gas Connect Austria (GmbH) оперира газопреносна мрежа в Австрия. През 2018 година размерът на продажбите на газ възлиза на 114 TWh. Устойчивото развиване е неделима част от корпоративната тактика на компанията. OMV възнамерява да влага 500 млн. евро в новаторски енергийни решения до 2025 година.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР