Освободете ме. Ако имам да кажа нещо, ще кажа. Така

...
Освободете ме. Ако имам да кажа нещо, ще кажа. Така
Коментари Харесай

Румен Овчаров иска да бъде освободен от медиите

" Освободете ме. Ако имам да кажа нещо, ще кажа " . Така Румен Овчаров, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, разяснява попадането на името му в листата " Магнитски ".

В последната допустима минута той пристигна на 50-ия конкрес на левицата, който се организира в НДК в столицата през днешния ден. На десетките въпроси на медиите към него, той изиска единствено да влезе в залата.

Близо 900 делегати към момента се събират в зала 3 на Националния замък на културата. Току що на събитието дойде и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. До момента са регистрирани 557 делегати, което е половината и съвещанието може да стартира, заяви тя.
 Нови 5 българи глобени по Магнитски
Нови 5 българи глобени по Магнитски

Румен Овчаров, Александър Христов Николов, Иван Генов, Николай Малинов и Владислав Горанов

Народно събрание на Българска социалистическа партия стартира с двата химна - българския и европейския. Социалистите се изправиха на крайници. Нинова заявява, че левицата показва съпричастност към народите на Турция и Сирия и изиска от страните в Европейски Съюз да отблокират глобите против Сирия, с цел да може да се помогне на сирийския народ.

Конгресът стартира, управляван от Георги Свиленски в първата му част, на втората ръководител ще е Атанас Зафиров.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР