Острото изказване на депутата Христо Петров (Ицо Хазарта) по адрес

...
Острото изказване на депутата Христо Петров (Ицо Хазарта) по адрес
Коментари Харесай

Хазарта и Костадинов продължиха спора си във Фейсбук

Острото изявление на депутата Христо Петров (Ицо Хазарта) по адрес на уредниците на вчерашния митинг против противоепидемичните ограничения навлезе в нова фаза след неприсъствен скандал сред него и ръководителя на „ Възраждане “ Костадин Костадинов в обществените мрежи. За конфликта описват от bTV.

Петров попита в пленарната зала „ дали в закона написа, че важи единствено за мен или (важи и) за шепа нещастни фашисти “, на което националистът отговори през формалния си профил, че митингът не е бил единствено партиен и националният представител от „ Продължаваме промяната “ „ назова хора от браншовите организации, лекари, студенти, пенсионери и майки на деца с увреждания (…) „ шепа нещастни фашисти “.
На това Хазарта му отговори с коментар под обявата. Подобно на изявлението в Народното събрание, той беше сбит: „ Вчера останах до края на работния ден, след което си потеглих – самичък и пешком, както върша нормално. Фашисти измежду протестиращите не видях. Струва ми се, че видях няколко имунизирани фашиста - първо бяха вътре в Народното събрание, след това излязоха извън. Имало и още един, само че бил под карантина “.

Костадинов не му остана задължен: " Подсетихте ме за нещо - би трябвало да въведем проби за алкохол и опиати за депутатите. Сигурен съм, че в случай че издържите тези проби, те ще ви оказват помощ повече да не виждате имунизирани фашисти, най-малко на работното си място ".
Преди дни следствие на bTV сподели, че немалка част от другояче доста дейната в борбата с противоепидемичните ограничения група на „ Възраждане “ в Народното събрание в действителност има зелени документи след сполучливо преминат имунизационен курс. Самият Костадинов се включи виртуално в митинга на съпартийците си, защото се наложи да е в изолираност след контакт със инфектиран на КСНС.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР