Острието на ПП-ДБ Лена Бориславова може би ще отлети скоро

...
Острието на ПП-ДБ Лена Бориславова може би ще отлети скоро
Коментари Харесай

Всичко е 6: Лена Бориславова ражда и отива на висок пост в чужбина

Острието на ПП-ДБ Лена Бориславова може би ще отлети скоро за сериозен пост в чужбина, научи „ Галерия “. Палавата юристка има нескрити упоритости и депутатската банка към този момент не я удовлетворявала. След раждането, което й следва, младата дама ще доразвие; кариерата: си отвън страната.

Вероятните разновидности за нейното бъдещо развиване са Брюксел или Страсбург, като съответните позиции към момента се изследват. Не е изключено чаровната брюнетка да се снабди и с пост в някоя от интернационалните финансови институции, за което също ще й бъде нужна политическа поддръжка.

Още преди последните парламентарни избори Лена Бориславова от много време се колебае сред депутатско място тук и кариера в европейските структури.

В Политическа партия от дълго време се преценяват с нейните стремежи и е обществена загадка, че тя движи огромна част от партийните каузи, вместо това да прави съпредседателят Кирил Петков.

Миналата седмица Лена още веднъж влезе в обсега на медиите с остра реакция. Този път изказването й беше ориентирано към водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Реклама

Пред публицисти той призна, че Алексей Петров е бил непосредствен с бащата на Кирил Петков, за което Narod.bg пръв писа, и че съдействал за съставянето на държавното управление на Николай Денков и Мария Габриел.

„ И той, като всички нас, Бог да го елементарни, търсеше разновидности да се направи нещо устойчиво след петте следващи избора и най-малко за значимата законодателна рамка. Срещи сме провеждали с него, той с тях и назад, с цел да може да си имаме някакво даже и нежно доверие “, сподели Бойко Борисов. В това неразбираемо за какво Бориславова съзря мотив за борба и го атакува. „ В опит да отклони вниманието от следствието на „ Турски поток “ и раздразнителен от георадара на „ Хемус “, някой претопля и пренаписва истории с някогашните си правилни крими приятели “, написа бременната Лена във фейсбук профила си.

След нейното изказване в актива на партията се ускориха опасенията, че прекомерно еднолично заема политически позиции, без да има глоба от законното управление. И тъй като отчитали това като жанр на държание и устойчива наклонност, вътрешните й съперници под сурдинка разискали разновидности за нейното отдалечаване от директно присъединяване в политиката.

За следващ път те се заели да оглеждат по-сериозните разновидности с позиции, които скоро може да бъдат вакантни. Консултации с техни хора в Министерство на външните работи обаче не посочили кой знае какви резултати.

„ Бориславова има от дълго време упоритости за кариера в чужбина, само че няма изясненост по какъв начин гледа на това нейният формален брачен партньор “, твърди източникът на „ Галерия “.

Според мълвата не е изключено точно Мирослав Иванов да влияе на брачната половинка си и дружно да се реалокират по високите европейски етажи, тъй като по този начин хем ще бъдат задоволени упоритостите на дамата, хем детето ще пораства надалеч от българските кавги и интриги.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР