Остри критики към футболистите, състезаващи се в българското първенство, отправи

...
Остри критики към футболистите, състезаващи се в българското първенство, отправи
Коментари Харесай

Наско Сираков: Ако футболистите не са мотивирани, трябва да се застрелят

Остри рецензии към футболистите, състезаващи се в българското състезание, насочи легендата на " Левски " Наско Сираков. Той съобщи, че множеството от тях не са задоволително готови физически, а поради заплатите, не може да не са стимулирани за игра.

" В България се играе най-бавния футбол в Европа. Голяма част от нашите футболисти не са готови задоволително добре физически. Не приказваме за тактичност, техника… Физически 90% от нашите футболисти отстъпват на другите, изключително във водещите страни. Ако футболистите не са стимулирани, те би трябвало да бъдат убити незабавно, с цел да не се мъчат. А също и треньора и ръководителите. Не може, в случай че с това един човек си вади хляба, да не е стимулиран ", беше безапелационен Сираков за предаването " Тази неделя ".

Бившият изпълнителен шеф на " сините " беше безапелационен, че в никакъв случай не е изоставял клуба.

" Аз не мога да изляза от „ Левски”. Това, което съм дал на „ Левски”, в никакъв случай не може да ме изкара от там ", сбит беше той.

Сираков ще се включи в мача на Христо Стоичков в Стара Загора. На 20 септември " дрийм тийм " -ът на " Барселона " ще излезе против приятелите на Камата в Стара Загора. Срещата ще може да гледате в директно по bTV Action от 19:00 ч.

" С Христо сме си запазили през всичките години другарството. Той е един голям футболист, дипломат на България по света, един нехаресван и подценен човек у нас поради неговата директност и безпардонност в някакви моменти. На него това му оказа помощ да реализира всичко във футбола и живота. Аз не съм срещал през тези години различен мой сътрудник, който да желае толкоз да преуспее. Ние в България не харесваме съумелите хора, не ги оценяваме, доста бързо ги забравяме. Не е неприятно народът да си спомня какво е постигнал и какво правеше Христо на терена. Много хора го правят оценка, само че и има и доста, които по една или друга причина не го харесват. Това си е Христо Стоичков! Всички обаче му ръкопляскахте през 94-та година и ви се идваше да му се хвърлите на врата. Ще се появя на терена поради Ицо, не че мога да свърша някаква работа ", разкри някогашният нападател.

Сираков не пропусна да благодари на брачната половинка си Илиана Раева, на дъщерите си Славея и Виолета, както и на внучка си за поддръжката и самичък си сложи оценка като глава на фамилията:

" Моментално си давам отлична оценка, само че би трябвало да ме оценят брачната половинка и децата ми. Сигурен съм, че след 1-2 години внучка ми ще ми даде отлична оценка. За другите не знам. Мисля, че и дъщерите ми ще ми дадат отлична оценка, за Илиана не съм доста сигурен "

" Няма нещо, за което да не сме се карали. Примерно за какво съм слязъл от колата и съм вървял метър напред, а не съм я изчакал. И ставахме на кълбо от нерви. Сдобрявахме се в леглото. Там е най-лесно. Бързо завършва всичко. Рязала ми е облеклата на линии, правила ме е като индиански водач, изхвърляла ми е всички типове парфюми, часовници, каквото откри, от 17-ия етаж ", описа " синята " легенда за началото на брака си и добави:

" Изключително се гордея с дъщерите ми. Това са деца, които не сме ги спирали за безусловно нищо. Стремели сме се с диалози да ги учим кое е редно и кое не. Гордея се, че децата ми в никакъв случай през живота си не са пробвали опиат! Позволявах им да пушат пред мен, когато бяха на 17 години. Казвал съм им, че не е хубаво, не е вярно, че не е добре. На Славея ѝ позволявах на 17 години да върви по нощни заведения и да се забавлява. Никога не сме били родители, които отрязват като с нож ", разкри той.

А какъв брой постоянно споделя на Илиана, че я обича, по какъв начин е минало детството му в центъра на София и защо Сираков е похарчил първата си награда, вижте в идващото видео:

-->
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР