Обединеното кралство ще се отправи към урните за общи избори

...
Обединеното кралство ще се отправи към урните за общи избори
Коментари Харесай

10 начина, по които резултатът от общите избори може да повлияе на парите ви от данъци до заплати

Обединеното кралство ще се насочи към урните за общи избори на 4 юли - и резултатът може да окаже огромно въздействие върху вашите пари.

Кризата на разноските за живот опустоши британците в цялата страна през последните две години и на тези избори политиката във връзка с финансите може да повлияе на гласоподавателите. Но какви политики бяха упоменати от двете съществени партии до момента и по какъв начин биха могли да ви повлияят? Разбира се, нито една от партиите към момента не е показала своя формален манифест, само че и Риши Сунак, и водачът на лейбъристите Кийр Стармър преди този момент подчертаха основни промени, които биха създали.

Тук обясняваме някои от главните тематики на диалог за тези избори, от налози до пенсии и спестявания, дружно с всички способи, по които актуалните политически обещания могат да повлияят на портфейла ви.

Данък

Данъкът постоянно заема централно място, когато става въпрос за всяка предизборна акция. В предишното. Миналата година общото равнище на данъчно облаг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР