Оставката на Емил Христов не беше приета, понеже мотивите бяха

...
Оставката на Емил Христов не беше приета, понеже мотивите бяха
Коментари Харесай

Цвета Караянчева: БСП живеят в някаква друга държава

Оставката на Емил Христов не беше призната, тъй като претекстовете бяха несъстоятелни. Недостойно е хората с увреждания да бъдат политически използвани от опозицията. Проблемните на хората би трябвало да се решат, само че не по този метод. Днес два часа се дебатираше нещо без да има решение по този въпрос. Опозицията търси сензации. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Тя бе безапелационна, чер би трябвало да се пази престижа на институцията. По думите й има избран дрескод, поради което има хора, които не се позволяват в постройката.

„ Българска социалистическа партия управляваха в интервала 2013-2014 година 400 дни хората стояха пред Народното събрание. Какво направиха те през това време? “, попита Караянчева.

„ Проблемът на опозицията е, че тя споделя единствено негативните неща, само че не показва позитивните. Няма импортиран избор на съмнение. Имаше избор на съмнение по тематиката за корупцията, само че претекстовете бяха несъстоятелни. Българска социалистическа партия живеят в някаква друга страна и не виждат какво се случва “, напомни ръководителят на Народното събрание.

„ Кажете 2-3 положителни неща “, прикани тя, отчитайки, че от тяхна страна има експанзия.

„ Днес ги призовахме да дадат предложение за възстановяване на живота на хората. Те не внасят доста законопроекти. Мисля, че това е повода за търсенето на кавги “, позволи Караянчева.

Тя разяснява и визитата на Явор Нотев от „ Атака “ в Крим. „ Той посети Крим на лични разходи. Политиката на съдружния ни сътрудник ни беше ясна и преди съставянето на държавното управление. Това посещаване е партийно а не служебно “.

Цвета Караянчева още веднъж подсети, че президентът Радев би трябвало да обединител на нацията, да е безпристрастен, не да се държи като опозиционен водач. „ Българска социалистическа партия и президентът тичат в една писта. Корупцията е международен проблем и всички търсят метод да се оправят с нея. Ние вършим стъпки за това. Дори законът да не е добър е стъпка в вярната посока “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР