Остават броени дни до коронацията на крал Чарлз Трети и

...
Остават броени дни до коронацията на крал Чарлз Трети и
Коментари Харесай

Великобритания е в ужас: Уилям ще бъде провален крал

Остават броени дни до коронацията на крал Чарлз Трети и кралица-консорт Камила, само че светът към този момент е насочил погледа си към първия правоприемник на Негово Величество - принц Уилям. 

Въпреки че моментът, в който принцът на Уелс ще бъде новият монарх е надалеч във времето, Англия се вълнува. И наподобява, че очарованието от първия правоприемник по линията за заместничество на трона не е толкоз огромно. 

Тази заран в английските таблоиди беше публикавана новината, която тормози поданиците и тя е обвързвана с темперамента на принц Уилям. Според кралски източници, наследникът на короната е прекомерно експлозивен и работата с него е сложна. И напълно не има търпението на татко си Чарлз.

 крал чарлз трети

Източниците декларират, че Уилям е прекомерно целенасочен човек и това води до неговата несдържаност и на моменти даже гняв. Той не се тормозил да влиза в разгорещени разногласия, а по-късно дълго време помнел кой и за какво е провокирал раздразнението му.

 

Кралските специалисти предвиждат, че когато настъпи моментът Уилям да наследи короната, той ще демонстрира приемливост към брат си Хари, само че връзките им в никакъв случай няма да бъдат топли и приятелски. Принцът на Уелс евентуално в никакъв случай няма да не помни обществените нападки, които получи от по-малкия си брат и това е една от аргументите уредниците на коронацията, която следва след две седмици, да създадат всичко допустимо двамата да бъдат оптимално надалеч един от друго. Единствено и единствено за да бъдат избегнати всевъзможни спорове сред братята. 

 принц уилям, кейт мидълтън

Стана ясно още, че Уилям и Хари не са провели нито един диалог от погребението на кралица Елизабет Втора до сегашен. В кралството към момента се приказва, че принцът на Уелс и брачната половинка му Кейт изпитват дълбока любов към херцога на Съсекс, само че напълно не може да се каже същото и за отношението им към Меган. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР