Остава по-малко от месец до новогодишните празници. В тези тревожни

...
Остава по-малко от месец до новогодишните празници. В тези тревожни
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: 5 елегантни находки ПОД 40 ЛЕВА за всеки повод

Остава по-малко от месец до новогодишните празници. В тези тревожни времена вероято няма да прекарате края на последния месец от годината по метода, по който си го представяхте, само че това не значи, че не би трябвало да се визиите в най-хубавата си светлина. А ние сме на мнение, че когато edna жена се усеща и наподобява добре, си прекарва отлично на всяко мероприятие!

Сега е времето да се погрижите за себе си и да изберете новогодишна блестяща визия , с цел да си спестите неприятните фешън алтернативи в последния миг.

В този ред на мисли, през днешния ден днес ви насърчаваме да си извършите ранен коледен подарък на самите себе си. Просто тъй като го заслужавате!

Ето ги и нашите шест специфични находки от Fashion Days на цена под 40 лв., които може да носите на всеки формален мотив:
 EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 елегантни находки ПОД 40 ЛЕВА за всеки мотив  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 елегантни находки ПОД 40 ЛЕВА за всеки мотив  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 елегантни находки ПОД 40 ЛЕВА за всеки мотив  EDNA ОБ(Л)ИЧА: 5 елегантни находки ПОД 40 ЛЕВА за всеки мотив
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР