Бразилският полузащитник Каземиро иска да остане в Манчестър Юнайтед и

...
Бразилският полузащитник Каземиро иска да остане в Манчестър Юнайтед и
Коментари Харесай

Каземиро се чувства щастлив в Юнайтед и желае да остане

Бразилският полузащитник Каземиро желае да остане в Манчестър Юнайтед и подсигурява на последователите на британския клуб, че продължава да има сила и предпочитание да играе за " алените дяволи ". Той даде за образец Кевин Де Бройне, Мохамед Салах и Тиаго Силва, които са сполучливи във Висшата лига и след 30-ата си годишнина.

" Чувствам се доста, доста добре. Здрав съм и имам задоволително сила и предпочитание ", съобщи 32-годишният бразилец в изявление за " Sky Sports ".

" Хората от ден на ден приказват за възрастта ми, само че други към този момент са потвърдили противоположното. Моят другар Тиаго Силва е на 39 и игра цялостен сезон (за Челси - б.пр.). Дори футболисти на над 34 години печелеха `Златната топка` през последните години.

" В Манчестър Сити имаме Кевин Де Бройне, а Мохамед Салах е образец в Ливърпул. Възрастта не е толкоз огромен фактор, колкото играта на съответния футболист. Аз персонално се усещам задоволително добре тук. Манчестър Юнайтед ми дава това, което желая - да се любувам на играта и на Висшата лига. Щастлив съм в този клуб ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР