Основният свидетел на прокуратурата по делото КТБ не се яви

...
Основният свидетел на прокуратурата по делото КТБ не се яви
Коментари Харесай

Основният свидетел за КТБ приет в болница

Основният очевидец на прокуратурата по делото " КТБ " не се яви за следващия разпит в Специализирания съд. Оказа се, че някогашният счетоводител и дългогодишна дясна ръка на Цветан Василев - Бисер Лазов е признат в болница, заяви Нова телевизия.

Лазов е изпратил документ до магистратите, че е постъпил в хирургична клиника, а положението му не разрешава да дава показания до края на седмицата. Поради тази причина съвещанията по процеса, планувани за през днешния ден и на следващия ден, се отсрочват.

На предходното съвещание счетоводителят сподели през съда, че подсъдимият банкер Цветан Василев се е опитал да осуети следствието за банкрута на КТБ, като е предложил рушвет в размер на към 1 милион лв.. По думите на Лазов, той обезпечил парите на няколко транша по заповед на Василев. Всичко почнало, когато банкерът получил призовка от следователката Надежда Куюмджиева, а казусът бил на досъдебна фаза. Защитата на Цветан Василев пък отхвърли коментар.

Съдът пое ангажимент да търси Бисер Лазов по телефона, с цел да разбере дали ще е в положение да продължи да свидетелства вероятно за идната седмица на 9 и 10 юли. Очаква се някогашният счетоводител на Василев да завърши с ревюто си в границите на едно правосъдно съвещание. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР