Джакпота от тотото улучва порнозвезда, която изкарва 200 бона за

...
Джакпота от тотото улучва порнозвезда, която изкарва 200 бона за
Коментари Харесай

Порнозвездата Бони Блу: Оправих 120 студенти за 21 дни /снимки/

Джакпота от тотото улучва порнозвезда, която изкарва 200 бона за 3 седмици, канейки 120 студенти да вършат секс пред камера.
Секструженичката Бони Блу завърта заплашителен бизнес проект, който се оказва златна мина, споделя " Дейли остарял ".
Шафрантията налазва почиващи в Мексико американски студенти, които по традиция пътуват на юг, с цел да се размажат от купони по време на пролетната почивка. Палавницата им прави неустоимо предложение в обществените мрежи да вършат секс без пари с маститата порнозвезда, като единствено би трябвало да се съгласят да бъдат снимани и да нямат следващи финансови искания. За огромно нейно удивление не просто има искащи, а те я заливат с предложение да се сношават за порноклиповете й.
Сред стотиците оферти Бони си сортира 120 младежи, които й изпращат културни и доброжелателни известия. След това си скъсва задника от бачкане, само че най-после е повече от удовлетворена. Клиповете качва в порносайтове, откъдето взема възнаграждения и комисиони.
" Изкарах над 200 бона за 21 дни. Вярно, изморих се доста, само че това си бяха лесни пари ", споделя порнофурията. За нея да преспи със 120 младежи, или по 5-6 дневно в продължение на три седмици, е елементарно " като разходка в парка ", разяснява тя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР