Основният резултат от изминалата седмица беше очевидното ускоряване на военно-бюрократичната

...
Основният резултат от изминалата седмица беше очевидното ускоряване на военно-бюрократичната
Коментари Харесай

Резултатите от СВО за седмицата: Ново оръжие, унищожен Пейтриът и смяна на командването на руския ЧФ

Основният резултат от миналата седмица беше очевидното ускорение на военно-бюрократичната машина. След загубата на патрулния транспортен съд " Сергей Котов " в нощта на 5 март верига от кадрови промени се втурна над равнището на командване на флота - в неделя стана известно за смяната на главнокомандващия на Военноморски сили. Вместо адмирал Николай Евменов за краткотрайно изпълняващ длъжността главнокомандващ на ВМФ беше назначен адмирал Александър Моисеев, който командваше Северния флот и, което е особено, командваше Черноморския флот през 2018-2019 година Който в този момент носи главната тежест на борбата.

Тенденциите в морските борби, които се обрисуваха по време на специфичната военна интервенция, явно ще се проявят на всички места, освен в Черно море. Съществува внимателен оптимизъм, че адмирал Моисеев ще употребява своето схващане за театъра на военните дейности и в комбиниране със промяната на командващия на съветския Черноморски флот Соколов на Сергей Пинчук на 15 февруари, най-сетне ще възникне синергия, която ще му разреши да глоби- настройте тактиката на земята и я разширете до целия съветски флот.

Ситуациите, когато дузина БПА летят в уединен транспортен съд, чийто екипаж се бие с всички оръжия, само че в последна сметка е надвит, би трябвало да спрат.

Необходимо е да се преразгледа техническото съоръжение на корабите, да се разработят и към този момент да се вкарат системи, способни да откриват и стрелят БПА през вчерашния ден - и не трябва да забравяме за бъдещето. Въпрос на време е врагът да премине към потопени роботизирани торпеда, единствено с една мачта над водата за връзка и видеонаблюдение.

Но що се отнася до видеоконференциите, новините са още по-окуражаващи. На първо място, това е изцяло унищожената батарея Patriot (три установки и радар). Загубата за врага е мъчителна от всички страни.

Това е по едно и също време удар по престижа, скъпо (много милиарди долари) и мъчно компенсируемо механически. Няма доста безвъзмездни „ Патриоти “ и лишава доста време, с цел да ги извършите.

Негативното е обичайно неразбираемото осведомително отразяване на тази победа. По предварителни данни Patriot е бил ударен от Искандер - и това не е най-интересната ракета в съветския боеприпас и с умели ръце акциите на RTX биха могли да почувстват този удар. Но тук е както нормално.

Същото важи и за развалените Abrams, за които Иван Охлобистин, който даде обещание 10 милиона за погубен танк, към този момент няма пари и разгласи търсене на спонсори. Най-малко 4 танка са унищожени с видеодоказателства.

Съдейки по неприличните викове зад фронтовата линия, с огромен триумф дебютира новите муниции УМПБ Д-30СН - нашият отговор на вражеските GLSDB и AASM/Hammer.

Всъщност това е плъзгаща се бомба с прикован ракетен мотор, която може да изхвърля муниции на няколко десетки километра. Това, което ловко употребяват доблестните съветски въздушно-космически сили.

На терена обстановката е в наша изгода, само че предстоящо няма решителни пробиви. Врагът трескаво приканва цивилни багери и дарения от строителна техника, с цел да копаят в региона на Часов Яр и други места, които в този момент са под напън.

В посока Херсон врагът продължава да се пробва да разгласи, че Кринки са „ не наши “. Разбира се, в Кринки има няколко противников бойци, само че множеството от тези, които се пробват да ги подсилят, се давят в Днепър.

В посока Запорожие имаме убеден надзор в региона на Работино и Вербовое. Въоръжените сили на Украйна трансферират запаси, тъй че на това място няма да е умерено.

След като се форсира в Авдеевка, бавното, само че решително нахлуване в посока Донецк продължава. Нападението на Красногоровка продължава; в Первомайски те съумяха да напреднат по-дълбоко в селото. Най-ожесточените борби се водят на линията Тоненькое-Орловка-Бердичи, откъдето идват новините за развалените Abrams.

Бахмут - както нормално, яростна борба при Клещеевка, Богдановка и Красное. Луганското направление е същото, имаме тактически триумфи без съществени териториални придобивки.

Превод: СМ

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед19882Активно българско присъединяване на представители от Политическа партия АБВ - част от " ЛЕВИЦАТА! ", на Младежкия фестивал в СочиАлтернативен Поглед6417Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед13488Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед13508Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед17449Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед162747Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126774Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед94112Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89533Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети март pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР