Основният конкурент на Корнелия Нинова за лидерския пост Кирил Добрев

...
Основният конкурент на Корнелия Нинова за лидерския пост Кирил Добрев
Коментари Харесай

Добрев: Ще правя мониторинг на политиката

Основният съперник на Корнелия Нинова за лидерския пост Кирил Добрев разгласи, че остава редови член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и няма да влиза в Изпълнителното бюро.

" Ще бъда един редови член на Националния съвет и ще върша мониторинг на цялата политика, която се организира. Ако управлението има нещо потребност от мене, аз ще извършвам ", разяснява Добрев.

" Имаме към този момент ново потомство млади политици, които са част от ръководството на Българска социалистическа партия. Най-ценното е тези хора да бъдат умни, мъдри, да не бъдат някакви машини за гласоподаване, а да са хора с темперамент. И съм уверен, че Българска социалистическа партия с това ново потомство ще върви напред ", сподели той, разяснявайки новия състав на пленума. По думите му членовете, които са влезнали, са млади, нови, надъхани, въодушевени, които ще водят партията напред.

" Тези неща, които свързват през днешния ден новия Националния съвет, са доста повече от тези, които ги разделят. Оптимист съм, че управлението ще води партията в вярна посока ", добави Добрев. Той разяснява и обстоятелството, че доста знакови лица като Сергей Станишев, Георги Пирински, Михаил Миков не влязоха в новия състав на аления пленум. " Ще липсват. Ние направихме смяна в парламентарната група. Усети се, че ни куца и опита, и мъдростта и знанието, само че сътрудниците се научиха в Народното събрание. Сигурен съм, че новите сътрудници от Националния съвет ще се научат също ", заключи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР