Основните трансформации на руската армия са завършени, заяви министърът на

...
Основните трансформации на руската армия са завършени, заяви министърът на
Коментари Харесай

Руският военен министър се подигра с Украйна

Основните трансформации на съветската войска са приключени, съобщи министърът на защитата на страната Сергей Шойгу в петък. " Най-съвременното оръжие " в този момент съставлява 70,1% от оборудването, употребявано от въоръжените сили, " съвременна, мобилна, компактна и ефикасна ", акцентира Шойгу, съобщи News.bg.

Пропагандни центрове, които образоват, в това число руснаци, да правят подривна осведомителна активност в Русия, са основани в Рига, Талин и Варшава, изяснява той, представен от ТАСС. " Информацията през днешния ден се трансформира в един от типовете оръжия. В Рига е основан център за пропагандна тактика, основани са центрове в Талин и Варшава. Там се основават осведомителни оръжия, които се вкарват и популяризират в цялата ни страна ".

Той добави, че тези центрове популяризират доста клюки, от тези структури излизат " не най-хубавите аромати ". " Едва ли ще посочите най-малко един център у нас, който образова експерти по осведомителни офанзиви. Ние не образоваме такива експерти. Но има няколко центъра в Европа, които образоват такива експерти от жители на страната ни ". Шойгу разяснява, че такива западни центрове наблюдават осведомителния поток в интернет, разпознават тези, " които не пишат нищо положително ", и по-късно ги канят да работят за стипендии. " И това не са единствено няколко, това са десетки хора, които се регистрират на всяко тримесечие ". Той добави, че военното министерство обръща доста внимание на осведомителния дневен ред.

Крим постоянно е бил и ще бъде съветски, съобщи Шойгу, разяснявайки изказвания на украинския президент Володимир Зеленски. " Има един остарял Одески виц, когато клиент пита в катедралата за неработеща чешма: " Тук ли е била чешмата? " На което жителят на Одеса му дава отговор: " Защо била? Той е бил, е и ще бъде ". По-рано Зеленски в изявление назова полуострова своя земя и даде обещание, че Крим в никакъв случай няма да бъде " съветска територия ". Зеленски също по този начин счита за огромна неточност оставането в Донбас на жители, които се мислят за руснаци и ги посъветва да си отпътуват за Русия. " Донбас в никакъв случай няма да бъде съветска територия. Никога. Без значение какъв брой дълго е окупиран, това е като Берлинската стена ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР