Основната причина за бедността в България е данъчната политика, това

...
Основната причина за бедността в България е данъчната политика, това
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Трябва да има диференцирана ставка на ДДС

" Основната причина за бедността в България е данъчната политика ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Велизар Енчев, претендент за народен представител от Българска социалистическа партия.

Той счита, че тя е антисоциална, като сега плоският налог е извънредно неправдив, а фамилното подоходно облагане, което се предлага от Българска социалистическа партия, е една доста походяща мярка, която ще способства за решение на демографския проблем.

Велизар Енчев е сигурен, че би трябвало да има диференцирана ставка на Данък добавена стойност, а медикаментите за децата би трябвало да бъдат безвъзмездни.

Той има вяра, че еврото рано или късно би трябвало да се одобри от България, само че преди този момент би трябвало да се реши въпросът със стандарта на живот, който в най-бедната страна в Европа е извънредно невисок.

За него данъчна почивка е нужна, съгласно пандемичната конюнктура и потърпевшия бизнес.

Кандидатът на Българска социалистическа партия е сигурен, че би трябвало да има преизчисляване на пенсиите, а административното увеличение на пенсиите не е заслужено, той добави, че ръководещите не са изпълнили обещанието си за индексация на пенсиите.

Велизар Енчев не се ангажира с цифра за минимална работна заплата, само че е уверен, че би трябвало два пъти да се усили прага на бедността.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР