Оскърбителните коментари на американския президент Доналд Тръмп за журналистите може

...
Оскърбителните коментари на американския президент Доналд Тръмп за журналистите може
Коментари Харесай

ООН: Тръмп напада свободата на медиите в САЩ

Оскърбителните мнения на американския президент Доналд Тръмп за публицистите може да се преглеждат като подбуждане и да подбуден последователите му да атакуван някои общности, счита комисарят за човешките права към Организацията на обединените народи.
" Наистина е удивително, като намерения човек, че свободата на медиите - не просто крайъгълен камък на американската конституция, а и нещо, което Съединени американски щати пазят години наред, в този момент е нападната от президента, сподели Зейд Раад ал Хюсеин.
" Тръмп вижда себе си като унищожител на табута. Това може да има последствия - да окуражава тези, които мислят по подобен метод, да изострят офанзивите си ", счита той. " Да приемем, че публицист пострада поради някоя от тези организации. Не носи ли президентът отговорност ", попита Ал Хюсеин, представен от международните организации.
Миналата седмица на протест в Аризона Тръмп подлага на критика метода, по който медиите отразиха насилието в Шарлотсвил, наричайки публицистите " в действителност нечестни хора ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР