Осиновеното дете на Промяната“ Явор Божанков е категоричен че иска

...
Осиновеното дете на Промяната“ Явор Божанков е категоричен че иска
Коментари Харесай

Явор Божанков: Мечтая да отворя бар в 100-годишна къща

„ Осиновеното дете на Промяната “ Явор Божанков е безапелационен че желае децата му да са наясно по какъв начин е дал своя вот за военната помощ за Украйна.

 

По този метод ексдепутатът от Българска социалистическа партия сподели довиждане на предишното в партията и здравей на бъдещето на своите деца и политическата си кариера в Политическа партия. Активистите там към този момент го назовават „ осиновеното дете на Промяната “.

 

Божанков откри своето място в редиците на Кирил Петков и компания като лидер на листата за Габрово, откакто Корнелия Нинова се отхвърли от него поради нежеланието му да поддържа тезите на алените в Народно събрание във връзка с даването на оръжия за Украйна, с които Българска социалистическа партия е твърдо срещу.

 

В продължение на няколко мандата поред, Явор Божанков влизаше като любимец на алените от Велико Търново в Народно събрание. На 2 април ще се състезава за националната обич от Габрово. Очаква се резултатът му там да е много впечатляващ, защото е извънредно известен в града на хумора и сатирата.

 

Горнооряховският правист е дълготраен ненавиждан противник на Весела Лечева в за лидерското място старопрестолния град фактически си е на място в Габрово.

Преди време младият юрист показа на смешка, че би трябвало да е мъртъв, с цел да не стане народен представител, поради, че води тамошната листа. Той е от хората, които обичат да разчупват стандартите в политиката. Това е и повода, заради която консервативната Българска социалистическа партия става тясна за душата му.

 

Успя да пощури цяло Велико Търново с тайнствения надпис „ Симона, обичам те “. В продължение на месец хората шушукаха, че е отдаден на брачната половинка му, само че той изрично отхвърли. Навръх брачната им годишнина обаче, Божанков фактически се поклони на жена си с големия надпис.

 

Той е татко на две момчета и е ловък готвач. Освен това би трябвало да отбележим, че е другар на животните.

Сваляйки лустрото на политическия етикет, Божанков признава, че мечтае да отвори бар в 100-годишна къща. И както се показва самият той: „ Да продъня ушите на клиентите с „ Продиджи “ и „ Нирвана “.

 

След като бе изключен от Българска социалистическа партия, някогашните му към този момент сътрудници го нарекоха „ отстъпник “. На това той отвърна, че е правилен единствено на брачната половинка си, честността и личните си дела. Първата сигнална лампа, че сред него и левицата няма да го бъде, бе битката му за правосъдна промяна.

По мотив острите си позиции юристът отсича, че в никакъв случай не е бил подвластен и може да си го разреши.

 

Към днешна дата е горделив с двамата си сина и целува ръка на брачната половинка си, че и децата му ще израснат като него – с братче до себе си. Божанков мечтае с по-малкия си брат Боби да сътвори подслон за безстопанствени животни, защото не крие, че всяко изоставено животинче му къса сърцето.

 

Всяка вечер се прибира вкъщи тъкмо в 19 ч., с цел да вечеря дружно със фамилията си. Обожава мусака, а самият той е занаятчия на барбекюто и както самичък признава – е цялостен неуспех с поничките, които не наподобяват на такива, само че пък се ядат.

 

Разкрива, че правилата му, са тези, които постоянно са го държали надалеч от участие в партия. Категоричен е, че закони могат да се пишат добре и в интерес на нацията и от гражданска квота.

Инфо: Уикенд

Тагове: Явор Божанков Корнелия Нинова Весела Лечева Кирил Петков БСП ПП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР