Таня Боева посрещна компанията в провинциалния си дом, който се

...
Таня Боева посрещна компанията в провинциалния си дом, който се
Коментари Харесай

Косъм в тиквичките на Таня Боева съсипа вкусната вечеря на фолк певицата

Таня Боева посрещна компанията в провинциалния си дом, който се намира в Долината на царете - Казанлък. Тя се съобрази с условието на началник Манчев да ги върне в тези години когато са били деца и да напомни на участниците благи фамилни мемоари.

Само, че именитата чалга звезда реши да осъвремени задачата на кулинаря  и вкара във вечерята си някои по модерни артикули. Певицата запретна ръкави и подготви за тях зелена залата с лимец  и нар. Спретна две разядки – от тиквички  на грил и от алено цвекло и карфиол. За главно предложи пилешко филе с пюре за гарнитура. А  за десерт сама подготви торта от бисквити в композиция със сладко от рози и зелени смокини.

Шеф Манчев се изуми от кулинарните умения на певицата, само че й направи забележка, че употребява масккарпоне. Нещо непознато по това време на социализма и бабите ни не са употребявали.

Фолкаджийката вместо да пържи тиквичките единствено ги грилова и нави на рулца с плънка от сирене. Така разядката стана по-здравословна и лека. Но феновете незабавно видяха  пропуск в хигиената на Таня. Критикуваха я, че не си е прибрала косата до момента в който готви: „ Направи ми неприятно усещане, че от самото начало мяташе грива наляво надясно и резултата не закъсня. Поднесе тиквичките с косъм! ”

Зрителите дори снимаха гнусната панорама на фото и за доказателство разгласиха фотографията на страницата на предаването  във фейсбук и реагират по този начин на компанията от нощес: ”Странна компания, единият пийнал, другият се държи да се показа  като мис, третият се чуди защо да отнеме точки, с цел да завоюва той, а домакинята с ръкавици и престилка, само че ръси на всички места косми! ”

Автор: Facebook

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР