Осем талантливи младежи търси Лидл България за новата си стажантска

...
Осем талантливи младежи търси Лидл България за новата си стажантска
Коментари Харесай

Лидл България търси своята великолепна осморка за летните месеци

Осем надарени младежи търси Лидл България за новата си стажантска стратегия която ще започва през месец юли. Кандидатите би трябвало да са приключили най-малко I курс във висше образователно заведение и да изберат една от осемте планови задания в разнообразни отдели в компанията. Кандидатстването става с изпращането на CV и отговор на въпроса за какво претендентът избира тъкмо тази планова задача.

Всички искащи могат да аплайват до 30 април по съответната публикация в секцията " Ученици и студенти " на актуализирания кариерен уебсайт на Lidl https://jobs.lidl.bg/

" Нашата нова стажантска стратегия е структурирана да отговори на потребностите на младежите, които желаят бързо да виждат резултати от работата си и да учат посредством практиката. Всеки стажант ще работи по съответна планова задача в съответния отдел в компанията. Затова дизайнът на стажантската ни стратегия е ориентиран към създаване на умения за ръководство и осъществяване на планове, а в края на програмата всеки ще има опция да показа резултатите от работата си и да получи самопризнание за нея. Вярваме, че предлагането ни към младежите е новаторско, друго и в това време задоволително съществено, с цел да предпочетат нашата компания за летен стаж. Вече стартирахме подготовката на бъдещите ментори и директни ръководители, с цел да подсигуряваме, че стажът ще има добавена стойност и за двете страни ", сподели Катерина Шопова, Директор " Човешки запаси " в компанията.

Одобрените претенденти ще имат опция да добият професионален опит в интернационална компания, отличена като ТОП шеф от влиятелния Top Employer Institute. Стажът продължава два месеца - от 15 юли до 11 септември. 800 лв. е брутното месечно заплащане, към което компанията прибавя и 120 лева ваучери за храна за интервала на програмата.

Програмата е част от напъните на Лидл България да поддържа младежите в тяхното кариерно развиване, като им дава опция да натрупат скъп на практика опит.

Едновременно с това, тя отразява и отговорността на компанията като шеф, която още повече се демонстрира в обстановки като актуалното изключително състояние и ситуацията с ковид. С цел предварителна защита и обезпечаване на сигурност за своите чиновници и клиенти, компанията вкара редица ограничения. Сред тях са работа от разстояние за чиновниците в централа, в допълнение заплащане за чиновниците в магазините и склада, обновено работно време на всички обекти, с цел да се олекоти натоварването и да се обезпечи опция за осъществяване на засилена стерилизация, организация на доставки и зареждане на магазините. Във всички търговски обекти са въведени засилени хигиенични ограничения - всекидневно се дезинфекцират всички пространства в магазините, пазарските колички, касовите ленти и шкафчетата за клиенти. Осигурена е стерилизация и за клиентите и дръжките на количките при влизане в магазина. Всички чиновници са оборудвани с ръкавици и защитни маски. Започна монтирането и на PVC загради на всички каси за спомагателна изолираност и отбрана както за чиновниците, по този начин и за клиентите, което ще завърши до края на седмицата. Следвайки наредбите на Националния действен щаб в магазините е въведен пропускателен режим от най-много 30 души, както и времеви слот за извършване на покупки на хора над 60 години.

Не на последно място, взети са и спомагателни ограничения, с които се предизвикват и улесняват клиентите да стоят на безвредно разстояние един от различен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР