Ortensia Curiel създава знаменитата италианска модна къща, за да подчертае

...
Ortensia Curiel създава знаменитата италианска модна къща, за да подчертае
Коментари Харесай

Модният бранд Curiel пристига за седмицата на модата в София

Ortensia Curiel основава популярната италианска фешън къща, с цел да подчертае елегантността и непреходната хубост на дамите в края на XIX век в Триесте, Италия. Тя се посвещава на задачата да облече италианката в най-хубавото, което да подчертае безпогрешното ѝ вътрешно чувство за жанр. През 1945 година Gigliola Curiel - племенницата на Ortensia, придвижва модата на Curiel и в стилната столица Милано.

В наши дни, марката е знак на висока класа, построена през годините от дамите на семейство Куриел - Ortensia, Gigliola и Raffaella. Една матриархална марка, която показва дамските тоалети с фиността на прет-а-порте модата, в невероятна симбиоза с величието на висшата мода.

В момента отпред на стилния бранд е Gigliola Castellini Curiel, която продължава историята на 4 генерации велики дами преди нея и поддържа духа на марката, трансформирайки го в първокласен избор на стилната съвременна жена на XXI век.

Последната сбирка пролет/лято 2019 Ready-to-Wear, както и няколко превъзходни модела от Haute Couture сбирката на Curiel ще бъдат показани на Sofia Fashion Week SS 2019.

От екзотично и далечно Мексико в столицата идва и Atelier Paola Yactayo. Брандът е с дълга история във Висшата мода и елегантните тоалети за дамите.

SENA Design ще донесат своято пъстро въодушевление, с което ще завладеят сетивата ви. Колекция пролет-лято на марката показва модели уникати, които превземат с мирис на лято, празненство и хубост.

Nina Naustdal и нейните Haute Couture модели за смелата жена още веднъж ще се качат на сцената на Sofia Fashion Week. Изключително богати модели, ръчна направа и внимание към женския контур - следващата блестяща сбирка ви чака на 28.03 във Вечерта на международните марки и дизайнери.

Ексклузивно и за първи път у нас, гостите на стилния конгрес ще имат неповторимия късмет да прегледат моделите след ревюто в Sofia Fashion Week Pop-up Store. Шоурумът ще даде опция на дамите и да купят моделите. В компанията на самите дизайнери, маркови питиета и приятна конюнктура, всички ще могат да обновят дрешника си за новия сезон с най-хубавите марки и марки у нас и в света!

Видеото можете да гледате ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР