Оригиналът е на lcamtuf В края на миналата година, когато интересът

...
Оригиналът е на lcamtuf
В края на миналата година, когато интересът
Коментари Харесай

Идва времето и на фалшивите книги

Оригиналът е на lcamtuf

В края на предходната година, когато ползата към незаменимите токени NFT (non-fungible token) бе най-голям, аз си купих от Amazon една дузина книги за NFT, които бяха с най-голям рейтинг.

Постъпих по този метод, тъй като желаех да напиша своя лична по-балансирана и съответна книга за NFT, и по тази причина взех решение да събера колкото се може повече информация и да се срещна с най-красноречивите причини, представяни от последователите на тази технология.

Много бързо ми стана ясно, че в основата си всичките тези книги се свеждат до един централен мотив: полезността е неизбежно разследване от недостига .

Моето опровергаване на този мотив е напълно простичко: това е изключение, а не предписание . Драсканиците на моето малко дете са дефицитни, само че в една художествена изложба надали биха спечелили нещо. Уви, макар че това е задоволително за един туит, за съставянето на обстоен пост е прекомерно малко.

Отказах се от този план, само че не можах да не помни една от книгите: NFT for Beginners ( за начинаещи), създател на която е някой си „ Matt Martin “. Когато я купувах, тази книга бе на трето място в класацията на Amazon и имаше стотици мнения с пет звездички.

В началото книгата ми стори просто неприятна. Погледнете по какъв начин наподобява следното неточно определение на не заменимия токен:

Трите съществени прерогативи на NFT
Взаимозаменяемост

Тази забавна дума значи съществуването на свойство за опция за продан, което се дефинира като „ качество или положение на опция за обмяна “.  Взаимозаменяемостта произтича от две свойства, осигуряващи полезността на качествените койни: дефицитност и шерване. Нищо не може да бъде прекомерно дефицитно, в случай че не е скъпо, и по същия метод нищо не може да предстои на шерване, в случай че не е скъпо. Ако някакъв предмет на изкуството може напълно елементарно да бъде пресъздаден (например, като бъде фотографиран), то този предмет на изкуството към този момент няма да бъде толкоз скъп. Именно по тази причина опцията за директната онлайн продажба на NFT ги прави толкоз скъпи.

Можем много да се посмеем и над следния капиталов съвет:

Как мога да се възстановя след загуба?
За да си помогнете да се предпазите от спомагателни загуби при срив на пазара и да ги превърнете в облаги при възобновяване на пазара, най-добре е да извършите следните стъпки:

Да изчакате, до момента в който вашият койн не нарастне с 50 и повече %. Изчакайте не по-малко от три месеца, а по-късно използвайте тази опция, с цел да можете по едно и също време да купите всичките ваши поевтиняващи криптовалути, като при продажбите, всяка една от тях поотделно ще коства доста повече. След като преобразувате всичките си крипто средства в поръчки за закупуване, изчакайте пазарът още веднъж да се съвземе. След като цената се увеличи с 50 и повече %, продайте всичките си криптовалути по едно и също време. В този случай би трябвало да реализирате облага въз основата на растежа на цената.

Това към момента не е нещо извънредно – следващото независимо оповестено произведение на безнадеждно заблудил се запалянко (а може би безсрамен опортюнист). Изглежда прекомерно тъпо, само че въпреки всичко не е закононарушение. Словоредът е малко чудноват, само че какво от това?

Но откакто продължих да препрочитам страниците нещата започнаха да стават още по-странни. В средата на книгата тематиката последователно се измести от от към разискването на NTF, което явно е акроним на Net Price Calculator (?!) – (Калкулатор на Нетни цени?) и част от логистичната верига с име Strategic Development Group:

NFT за начинаещи
NFT е част от Strategic Development Group, предоставяща пакет от решения на снабдителната верига за производителите и продавачите на дребно. Нека да се спрем малко по-подробно на NTF и да разберем по какъв метод може да способства за растежа на вашия бизнес.

NTF значи Net Price Calculator. Той дава опция да се пресмята цената на продадените артикули (COGS), надценката, чистата брутна облага, продажната цена и други сходни параметри въз основата на количество единици и най-различни налични за вас способи за придобиване. Това е нужна информация, в случай че се стремите да вършиме финансови прогнози или авансово да зададете цените: тя ви оказва помощ да гарантирате, че бизнесът ще остане печеливш даже при значителен спад или растеж на продажбите.

Тези несвързани дрънканици не престават на още доста страници, само че кулминационната точка е преходът към тематиката за клиничните проучвания на протокола за химиотерапия, който носи името NFP:

NFT е технология, внедрена през 2012 година за понижаване нуждата от клинични проучвания. Нека да изучим няколко образеца за потреблението на NFT и да разберем с какво оказва помощ:

Пример номер 1: понижаване дозите на медикаменти против химиотерапия

При химиотерапия дозата последователно се усилва, до момента в който не зародят неприемливи странични резултати или отравяне. При NFP се употребяват авансово изчислени дози, които могат да бъдат давани на периодически принцип без опасност за сигурността. Това води до възстановяване на резултатите при пациентите, тъй като те не могат да устоят на дози,които не биха изписвани в западните страни с потреблението на източни способи за премерване.

Използването на NFP  в Съединени американски щати от 2010 година насам е повишено със 100% и в този момент използването  на NFP в Съединените щати е почти 50%.

Първоначално допуснах, че писането на тези текстове е обещано на обособени отдалечено работещи фрийлансъри, които независимо работят върху обособените елементи на книгата, без да обръщат изключително огромно внимание на наличието. Но това пояснение има сериозен минус: оказа се, че в интернет е невероятно да бъде открито нищо в отговор на запитването „ химиотерапия и NFP “, както и на „ Strategic Development Group NTF “ . Текстът нагоре освен просто разказва една мощно изкривена версия на действителността, само че и основава лична.

И тогава ме осени: аз очевидно виждам резултатът от работата на изкуствен интелект с машинно образование с противоположна връзки и обстоен езиков модел – т.е., нещо сходно на. Тези ИИ модели доста добре владеят най-разнообразни нишови тематики, само че нямат сериозна мисъл от високо равнище. Те са склонни към оживено бръщолевене, само че понякога дават противоречащи сами на себе си абзаци и постоянно се отдалечават от главната тематика, изключително когато им дадат задача да генерират огромни количества текст. Ето за какво словоредът е много комплициран и изреченията са формирани много необичайно.

Нямам съответни доказателства, само че съм изцяло уверен, че съм се натъкнал на първия случай на продажба на книга, генерирана от машина. И да, тя към този момент няма висок рейтинг в Amazon, а стотиците подправени мнения са отстранени, само че за времето си тя си свърши работата.

Благодарение на към този момент разполагаме с една задоволително мащабируема технология, която е към момента надалеч от истината и няма скоро да стартира да обогатява нашия живот, само че е изцяло способна да изпълни с отпадък цялото уеб пространство и да скрие и покрие същинската и потребна информация. Разбира се, тази технология може да се употребява за печелене на пари, за въздействие върху мозъците на хората и какво ли още не. Считам, че точно по този начин и ще стане.

Под този пост има в действителност доста мнения. Някои хора са на мнение, че невронната мрежа не основава нищо ново и че нейната мощ е допустимо най-подробната работа със остарялото. Дава се образец, че хората избират да се съветват с GPT, в сравнение с с обичайния доктор. Но с литературните творби потреблението на остарялото не прави работа. Хората постоянно желаят нещо ново и неумишлено усещат и усещат когато няма нищо изключително ново. Именно това дефинира качеството на обещано литературно произведение.

Други изричат забавното мнение, че всичко може да се окаже тъкмо противоположното и идващият GPT4 да затрупа магазините с литературни произведение с недостижимо високо качество, спрямо които книгите написани от човек ще наподобяват бледи и скучни.

Коментирайте публикацията в нашите. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във, и ни последвайте в и или изтеглете приложението на Kaldata.com за, и!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР