Ориенталската танцьорска с екзотичния псевдоним Мони Зенгинер бързо се превърна

...
Ориенталската танцьорска с екзотичния псевдоним Мони Зенгинер бързо се превърна
Коментари Харесай

Мони Зенгинер от Ергенът: Не махам само маски, махам глави

Ориенталската танцьорска с екзотичния псевдоним Мони Зенгинер бързо се трансформира в една от най-обсъжданите участнички във втори сезон на " Ергенът ". Не единствено поради множеството корекции по себе си и провокативния си външен тип, само че и поради мощния си темперамент. 

В съвсем всеки епизод тя е в " окото на бурята " и множеството кавги в имението на кандидатките за сърцето на Евгени се въртят точно към нея. Или най-малко по този начин наподобява от излъчените фрагменти. Дори когато не приказва, а само следи девойките към себе си, тя се трансформира в съществена тематика за множеството и обект на нападки. 
                             

Мони обаче не наподобява по никакъв начин обезпокоена от този факт, а по-скоро горда от това, че останалите я разискват и по този метод се отличава. Тя показва ледено успокоение и даже когато попадне в скандал не покачва звук, а само слага съперничките си на място. Както се случи и в снощния епизод, когато Валерия и Габриела побесняха и я напднаха. Тогава тя показа, че не би се засегнала от Габи, чиято единствена цел в живота, по нейни думи, е да бъде заведена на вечеря, на отмора от някой богат мъж и да си " купи някоя-друга чанта ". 
                             

Явно Зенгинер е повече от удовлетворена от държанието си в шоуто, защото незабавно след края на снощния епизод тя разгласява фотография, на която гордо държи сабя, а посланието ѝ е: " Не махам единствено маски, махам глави ".

 

По всичко проличава, че Мони засяга главните си врагове в " Ергенът " - Габриела, Валерия и Айлин, за които твърди, че показват лицемерие между тях и към останалите. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР