Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев заяви по

...
Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев заяви по
Коментари Харесай

Любо Ганев: Голямата цел е класиране на Олимпийските игри в Лос Анджелис 2028

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев съобщи по време на конференция за представянето на новия селекционер на мъжкия народен тим Джанлоренцо Бленджини, че главната цел на новия треньор е класиране на Олимпийските игри в Лос Анджелис 2028.

" Радвам се, че измежду нас е Джанлоренцо Бленджини. Мисля, че няма потребност да го представям, единствено CV-то му беше 5 страници - 5 години треньор на националния тим на Италия за мъже, дълготраен треньор на най-силните клубни тимове. Много съм щастлив, че успяхме да реализираме такава спогодба с него за целогодишна работа, тъй като особено в мъжкия тим от тази година вземат участие доста подрастващи, а това значи, че от най-възрастните до най-малките би трябвало да бъди стиковано, да се работи по еднакъв метод. Именно това ще бъде работата на Кико Бленджини. Фактически той ще оказва помощ и на треньорите на подрастващите да работят по този начин, че тези състезатели, които идват от там, да бъдат подготвени незабавно да заемат своето място в мъжкия народен тим ", стартира Любо Ганев представянето на Бленджини.

" Няма какво да укривам, диалозите бяха много продължителни, откакто пристигна нашата концепция. Проведохме един доста обширен диалог с него, казахте му какво желаеме, какво гоним. Знаете, че сме си сложили една огромна цялостен - класиране на Олимпийските игри в Лос Анджелис 2028 за мъжкия тим най-малко. Естествено ми се желае и при дамите, само че знам, че ще е по-трудно, до момента в който при мъжкият тим знам сигурно, че с вярна работа и по верния метод, ще успеем да го реализираме ", сподели още президентът на БФВ.
 България показа Джанлоренцо Бленджини като селекционер на отбора ни по волейбол
България показа Джанлоренцо Бленджини като селекционер на отбора ни по волейбол

Вижте какво споле той при представянето си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР