Тежко остава състоянието на жената, която пострада при катастрофата с

...
Тежко остава състоянието на жената, която пострада при катастрофата с
Коментари Харесай

Тежко остава състоянието на жената, ранена при катастрофа с кола на НСО

Тежко остава положението на дамата, която пострада при злополуката с автомобил на НСО в четвъртък край Аксаково. Тя е настанена в реанимацията на варненската болница " Света Анна ". Жената е оперирана, като има заплаха за живота й.

Случаят се проверява от Военната прокуратура в Сливен, защото чиновник на НСО е лидер на служебния автомобил, в който е пътувал водачът на „ Продължаваме Промяната ” Кирил Петков.

„ Извършени са всички нужни първични дейности, оглед на местопроизшествията и разпит. Предмет на следствието е какви са осъществените нарушаване на Закона за придвижване по пътищата. Към момента не можем да дадем данни, тъй като ще бъде нечиста сделка. Целта на следствието е да се откри отговорно държание на единия или на другия лидер, или и на двамата. Ще бъде открито с каква скорост се е движил автомобилът на НСО. Към момента не можем да се произнесем по въпроса за виновността. Защо Кирил Петков е пътувал с защита на НСО – не мога да отговоря. “, разяснява пред военният прокурор полк. Христо Тинев.

След случая От Националната работа за защита разпространиха позиция, в която споделиха, че служебният автомобилът се е движил по път с преимущество, когато се е блъснал с „ Ауди ”, чийто водач почина.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР