Организираните привърженици на ЦСКА - София от фенклуб Сектор Г“

...
Организираните привърженици на ЦСКА - София от фенклуб Сектор Г“
Коментари Харесай

Сектор Г и ръководството на ЦСКА - София се помириха

Организираните последователи на ЦСКА - София от фенклуб „ Сектор Г “ са заровили томахавките с клубното управление. Както е известно, през есента те бойкотираха мачовете на отбора, защото бяха несъгласни с ръководството. В началото на пролетния полусезон пък се завърнаха на трибуните, само че подчертаха, че не престават да се разграничават от шефовете на „ Армията “. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
„ Ръководните процеси са все по този начин полуаматьорски. Затова желаеме да кажем следното: Опитахме да повлияем с неявяване – не стана. Време е да пробваме с наличие “, оповестиха при започване на февруари почитателите. Сега обаче наподобява, че те към този момент гледат в една посока с управлението и даже си сътрудничат.

Това стана ясно от обява на тартора на алената агитка Иван Велчев-Кюстендилеца във връзка страхотната самодейност на фенклуб „ Червени шопи “, състояла се на мача със Спартак Варна. Близо 200 деца от община Елин Пелин бяха заведени на дуела, като преди него имаха опция да стъпят на терена на „ Българска войска “, посетиха клубния музей, играха игри на Армейския следобяд и получиха подписи от Браян Морено. Те бяха отделени в специфичен блок в бранш Г откъм бранш А, където имаха опция да усетят по превъзходен метод атмосферата, която алените почитатели сътвориха.

„ За нас беше чест да посрещнем дребните армейци от Елин Пелин. Благодаря на нашите братя от „ Червени шопи “, които направиха този червен празник вероятен. Ние от Сектор Г се надяваме това да стане една прелестна традиция. Сектор Г, както и управлението на ЦСКА сме отворени към всевъзможен тип сходни начинания. На идващото домакинство следва нова порция от деца, обичащи тима ни. Гледката на стотици малчугани, крещящи името на нашия обичан тим, е панорама, която сигурен съм, че ше топли сърцата на всички армейци дълго време! “, написа Иван Велчев във Facebook.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР