Лидерът в мъжкия професионален тенис Новак Джокович се чувства по-добре

...
Лидерът в мъжкия професионален тенис Новак Джокович се чувства по-добре
Коментари Харесай

Обявиха какво е състоянието на Новак Джокович след удара с бутилка

Лидерът в мъжкия професионален тенис Новак Джокович се усеща по-добре и положението му не провокира терзания, откакто беше ударен от хвърлена бутилка от фен след края на мач от шампионата в Рим.

Инцидентът е станал в помещението под трибуните на комплекса " Форо Италико " след края на срещата сред Джокович и Корентен Муте, приключила в интерес на сърбина с 6:3, 6:1. След удара 36-годишният Джокович падна на земята и дълго време не можа да се изправи, като благодарение на охранителите беше отведен в съблекалнята.

" Джокович получи контузия на главата с малко кръвотечение. Беше откаран в медицинския център, където му беше оказана първа помощ. Той почувства изнемощялост, само че с него всичко е наред. Неговото положение не провокира опасения ", се споделя в изказване на уредниците на шампионата, представени от портала на телевизия Sportmediaset. Съдейки по спомагателната информация, която сме събрали, бутилката е блъснала Джокович непреднамерено. Човек, който е желал подпис, се е наклонил и от раницата му е изпаднала бутилка, удряйки тенисиста в главата ".

36-годишният първенец с 24 трофеи от шампионатите от " Големия Шлем " има общо 98 победи в АТР-тура. Той имаше нервозен старт през вчерашния ден против Корентен Муте, само че след 45 минути игра взе първия сет. В идващия кръг Джокович ще срещне чилиецът Алехандло Табильо, номер 29 в схемата на Откритото състезание на Италия. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР