Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш настоя, че не желае

...
Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш настоя, че не желае
Коментари Харесай

Капитанът на Манчестър Юнайтед: Не желая да напускам отбора, но...

Капитанът на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш настоя, че не желае да напуща тима, само че желае клубът да отговори на упованията му, написа организация ДПА.

Португалският национал съобщи в изявление в родината си по-рано този месец, че ще обмисли бъдещето си след Евро 2024. Той бе свързван с трансфер в Байерн Мюнхен или тимове от Саудитска Арабия.
 Гуардиола: Ние почитаме Юнайтед и тяхната история, само че в последното десетилетие бяхме по-добри
Гуардиола: Ние почитаме Юнайтед и тяхната история, само че в последното десетилетие бяхме по-добри

При успех на следващия ден " жителите " ще реализиран втори следващ дубъл

Той подхрани подозренията, когато след успеха над Нюкасъл през предходната седмица сподели: " Ако по някаква причина не желаят да ме имат в отбора, ще си отида. Но, в случай че ме желаят, ще остана ".

29-годишният футболист има още две години от контракта си с Манчестър Юнайтед.

" Обичам да излизам на " Олд Трафорд " повече от всичко на света. Не желая да си потеглям. Това постоянно е била най-голямата ми фантазия ", обясни позицията си Бруно Фернандеш в изказване за уеб страницата The Players` Tribune.

" Просто желая моите упования да дават отговор на упованията на клуба. Ако отидете да говорите с някой почитател, той ще ви каже същото. Искаме да се състезаваме за купата във Висшата лига. Искаме да играем в Шампионската лига. Искаме да бъдем на финали за Купата. Това е стандартът. Това е, което желая и аз ", добави португалецът.

След разочароващ сезон, в който Манчестър Юнайтед приключи на осмо място в шампионата на Англия, което е най-ниското класиране на отбора в ерата на Висшата лига, съставът има късмет да приключи във прогресивен звук във финала за ФА Къп против Манчестър Сити.

Фернандеш пое отговорността за неприятното показване на " алените дяволи ", само че сподели, че е решен да води съотборниците си към по-добри неща.
 Диого Далот: Това, че не сме любимци, ми дава повече сила
Диого Далот: Това, че не сме любимци, ми дава повече сила

Защитникът бе определен за състезател на сезона от съотборниците си

" Знам, че това не беше елементарен сезон за почитателите. Не бяхме на равнището, което заслужавате ", обърна се той към последователите на Юнайтед.

" Имаше толкоз доста моменти, в които чувствахме, че ще надградим, само че това просто в никакъв случай не се случи. Никога не успяхме изцяло. Не бяхме задоволително непрекъснати, а би трябвало да сме по-добри. След този сложен сезон моя отговорност е да дам повече. Започва с мен и стартира на следващия ден ", зарече се Бруно Фернандеш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР