Организираната група привърженици от Ултрас Левски, признаха на официалната си

...
Организираната група привърженици от Ултрас Левски, признаха на официалната си
Коментари Харесай

Ултрас Левски: Мъри ще се върне на Герена, просто иска финансова сигурност

Организираната група последователи от " Ултрас Левски ", признаха на формалната си страница във Facebook, че са провели диалог с легендата на клуба Станимир Стоилов. Голямата вест е, че Мъри желае да се върне на " Герена ", само че единствено в случай че в отбора се наложи нужната финансова сигурност.

Фракцията приканва Наско Сираков да направи всичко допустимо, с цел да се ангажира Стоилов час по-скоро в столичния гранд.

Ето какво пишат последователите:

" Преди повече от година нашата организация даде цялостен картбланш на управлението в лицето на господин Наско Сираков и на всеки един от треньорските щабове, минали през стадион " Георги Аспарухов ". През това време участвахме интензивно във всяка една акция и самодейност, обвързвана непосредствено или косвено с тежката финансова рецесия, в която изпадна обичаният ни тим. С персонален образец показахме по какъв начин би трябвало да се поддържа тима в тези доста тежки времена - чисто, безусловно, с наличие на стадиона, с членски и абонаментни карти.

С болежка всеки един последовател на обичания тим приема незадоволителните резултати на тима. Смятаме, че футболистите в Левски имат много по-големи качества и капацитет от тези в тимовете, от които загубихме, по тази причина явно е необходим различен метод към тях. През миналата седмица по наша молба организирахме среща с единствения за нас човек, който в този миг може да вдигне както равнището на играта на футболистите, по този начин и да внесе така нужния позитивен заряд измежду последователите на Левски.

Този сплотяващ облик ние виждаме в лицето на Станимир Стоилов. За наша наслада то изрази подготвеност да се завърне в тима на сърцето си и единственото изискване, което слага е финансова сигурност и постоянно погашение на заработените заплати на футболистите. Не неговата, а тези на играчите му.

Нищо повече от това! Всички трудове на знайни и незнайни мекотели, живеещи на гърба на Левски, че той желае доста пари за себе си, с цел да поеме тима, са опит да се внесе конспирация измежду Левскарските редици и да се дискредитира фигурата му. Запомнете едно, доста хора, които гравитират около Левски и публиката му, не желаят тима да се изправи на крайници, а в противен случай!

Изразяваме цялостното си почитание към Живко Миланов, който в тези мрачни времена за тима не съобщи нито за момент синята концепция и дава всичко от себе си за нея. Считаме, че дружно със Станимир Стоилов могат да върнат Левски на верния път. Призоваваме управлението на тима да направи и невъзможното и в най-кратки периоди да върне индивида, който в този миг е витално значим за този тим. Той е подготвен за битка. Готов е да се " бие " за Левски и да победи!

Да живее Левски!

Ултрас Левски

15/08/2021
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР