Джей Блейдс от The Repair Shop наскоро разкри, че ще

...
Джей Блейдс от The Repair Shop наскоро разкри, че ще
Коментари Харесай

Вътре в живота на Джей Блейдс – бездомността до брака се разделят, тъй като смъртта на чичо го оставя „объркан“

Джей Блейдс от The Repair Shop неотдавна разкри, че ще направи крачка обратно от обществените медии, откакто чичо му беше погубен.

Във вторник Джей отиде в своя акаунт в обществените медии, с цел да показа прочувствено видео, в което 54-годишният мъж изяснява, че чичо му е бил погубен преди няколко седмици. „ Надявам се, че всички сте добре. Това е нещо като известие за социална услуга “, сподели Джей на почитателите си. „ Току-що бях на погребението на чичо ми, той беше погубен преди няколко седмици.

„ Наистина, супер прекрасен човек, не трябваше да му се случва, само че това в действителност ме засегна. “ Тогава той призна, че нещастието е имала опустошително влияние върху него: „ Чувствам се малко комплициран. “ Приятели и почитатели незабавно отидоха в секцията за мнения, с цел да разгласяват съболезнованията си и да споделят своята поддръжка.

Водещият, който израсна живеещ в общинско имение в Хакни с майка си и полубрата си по майчина линия, преди този момент описа за нещастията, които е претърпял през живо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР