Организаторите на мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на

...
Организаторите на мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на
Коментари Харесай

Уникално! За секунда разграбиха билетите за мача Кобрата с Джошуа

Организаторите на мача сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев на 12 декември в Уембли Арена регистрираха забавен казус. Вчера по обяд в продажба бяха пуснати всички 1000 билета за огромната борба и пропуските бяха изкупени единствено в границите на една секунда, предава Гонг.

Миг по-късно в електронните портали на платформите AXS и StubHub се образуваха големи опашки от " виртуални чакащи ". Още минути преди стартирането на продажбата имаше декларирани шест хиляди искащи да си купят билети.

" Всеки почитател има 15 минути, с цел да вкара данните си, откакто закупи пропуща за мача. Затова се образува и опашка от запаси при погрешно попълнена информация ", обясниха уредниците.

По-рано през вчерашния ден промоутърът Еди Хърн, който провежда мача и пази правата на Ей Джей, призна, че фамилиите и приятелите на бойците няма да имат приоритет при приемането на пропуските. Равен късмет се дава на всички искащи да участват.

Билетите няма по какъв начин да бъдат препродавани, защото са поименни. Цените започваха от 100 паунда и доближиха до 1000 паунда. Заради рестриктивните мерки на пътуванията поради пандемията от ковид, единствено българи, живеещи в Англия, ще могат да участват на мача на Кобрата. Те обаче е трябвало и да бъдат задоволително бързи, с цел да си купят билети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР