Определено изглеждат красиво на снимки, но когато си навън, при

...
Определено изглеждат красиво на снимки, но когато си навън, при
Коментари Харесай

Съдба или лошо съвпадение – историята на мъжа, покосен от мълния 7 пъти

Определено наподобяват красиво на фотоси, само че когато си на открито, при тях, не ти е до възхищения. Мълниите са измежду най-опасните естествени събитие и нормално са смъртоносни. От всяко предписание, обаче има изключения и през днешния ден ще ви разкажем за едно такова.

Съдба, карма или неприятно съвпадане – представяме ви историята на един мъж, удрян цени 7 пъти от гръмотевица. Tой се споделям Рой Съливан, родом от Америка е и надали в миналото е подозирал за нещата, които ще му се случат.

През април 1942 година, мъжът се намира в пожарна наблюдателна кула, криейки се от гръмотевичната стихия на открито. Тя, обаче, не е имала гръмоотвод и бива ударена няколко пъти от гръмотевици. Всичко вътре в пламъци, а пострадалият се разминава с белег на десния крайник и дупка в обувката.

През юли 1969 година Рой кара в планината, когато гръмотевица удря транспортното средство. Гръмотевицата се удря в дърво и минава през отворения прозорец на камиона. В резултат, мъжът изпада в безсъзнание, с изгорени коса, вежди и мигли. Камионът като по знамение стопира близо до ръба на канара.

През 1970 година, Рой е покосен от гръмотевица, този път на „ своя ” територия - в двора си. Мълнията пада върху трансформатор, след което се приземява върху лявото му рамо.

Две години по-късно, през 1972, Съливан работи в народен парк и още веднъж се среща с мълния. Този път вредите са върху косата му. След този четвърти удар, американецът става набожен. В продължение на няколко месеца, когато има стихия, той е на път и кара, ляга на предната седалка на камиона си и чака времето да се оправи.

Това, обаче, не го избавя. На 7 август, 1973 година, той още веднъж е на работа в парка. Вижда, че наближава стихия и се прибира в постройката. Мълниите, обаче, го обичат и тъкмо когато взема решение, че заплахата е отминала, той излиза и бива покосен от една. Засегнати са левия му крайник и лявата ръка. Косата му също гори, само че той съумява да се добере до камиона си и да изсипе водата, която постоянно държи там, върху себе си.

На 5 юни 1976, Съливан още веднъж се среща с гръмотевица. Потърпевши са косата и глезенът му.

На 25 юни, година по-късно, през 1977, мъжът е на лов на риба, само че вместо риба си улавя гръмотевица. Огънят този път потегля от косата, към гърдите и стомаха му.

След всички тези удари, американецът умира през 1983 година, на 71 години. Не, не от мълния, а от личната си ръка. Той се самоубива с пушката си, а хората споделят, че действието му е в резултат на любовно отчаяние. Жалък завършек на човек, който може би е имал невероятна орис... или просто доста неприятни съвпадения. Никой не знае.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР