Опозицията ще внесе вот на недоверие през януари, заяви лидерът

...
Опозицията ще внесе вот на недоверие през януари, заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Борисов злоупотреби със смъртта на майка си за...

Опозицията ще внесе избор на съмнение през януари, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка апела на премиера Бойко Борисов да се изчака председателството ни на Съвета на Европейски Съюз и по-късно да се вършат опити за събаряне на държавното управление.

„ Ние сме излъчени в Народно събрание и сме политици, с цел да представим мнението на хората, а не да вършим каквото си решим. Как да разбираем на онкоболните, които от 1 януари остават без новите медикаменти, като една от аргументите за това са течове в системата, ще чакате шест месеца и ще мълчите, тъй като има председателство “, разяснява Нинова.

Тя прикани Бойко Борисов и Цветан Цветанов да не споделят на опозицията какво да прави. Според нея европейците с нищо не биха се изненадали, в случай че бъде импортиран избор на съмнение с мотив корупция, защото България е на челни позиции по този индикатор в разнообразни отчети и ранглисти.

По отношение на мораториума за медикаментите Нинова пожела на кабинета да реши казуса и изрази подготвеност Българска социалистическа партия да внесе тъжба в Конституционния съд. „ Няма да пропуснем този случай като един от многото, в които някой е сбъркал. Този случай би трябвало да влезе в учебниците „ Как не се прави политика “. Борисов злоупотреби и употребява гибелта на майка си, което е нещо свято, тъй като този мораториум е с неговия автограф. Той е признат от Министерски съвет дружно с бюджета на Здравната каса “, уточни водачът на алените.

По нейни думи предлагането за мораториума е гласувано общо шест пъти и във всички случаи депутатите на ГЕРБ са били с вдигната одобрително ръка – два пъти в комисия, два пъти в зала, при ветото на президента и в Министерски съвет. „ И внезапно в този момент откриват, че има проблем. Ние има казахме, че убиват човешки същества – никакъв слух, те са си самодостатъчни, всичко знаят. Сега като видяха, че има проблем, Борисов ще взема решение нещата “, сподели Корнелия Нинова.

Според нея до проблема с мораториума се е стигнало поради самоувереност, корупция, отвод на страната да се грижи за хората, еднолично взимане на решения и измама.

За повишаването на водата и последвалите митинги, Нинова разяснява, че Българска социалистическа партия е предложило въвеждането на водни помощи да се впише в закон.

„ Това беше отхвърлено. Навярно Борисов ще се направи на избавител и ще даде такива помощи с разпореждане на Министерски съвет с пояснение от вида на „ Аз ги давам “. От Банкя ли ги носи? “, попита тя.

За дума на 2017 година тя уточни „ неустановеност “, поради събитията и напрежението на Балканите и по света. Попитана за събитие на годината, Нинова уточни, че в случай че би трябвало да уточни нещо партийно и по едно и също време персонално, би дала отговор встъпването на Румен Радев в президентската институция. Все отново дефинира като събитие честванията на 3 март тази година, тъй като били грандиозни, енергични, разнообразни и сплотяващи.

" След 25 години се виждам баба, седнал съм пред доста съвременен компютър и внуците ми изясняват какво е изкуствен интелект ", сподели в умозаключение водачът на социалистите.
тагове корнелия нинова бойко борисов мораториум майка смърт
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР