Опозицията не казва нищо ново. Това е нормалното им поведение,

...
Опозицията не казва нищо ново. Това е нормалното им поведение,
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: БСП са креслива, но не и алтернативна опозиция

Опозицията не споделя нищо ново. Това е естественото им държание, не инцидентно това не се отразява на рейтинга им. Българска социалистическа партия са креслива, само че не и различна съпротива. Социолозите утвърждават ГЕРБ като ръководещи. Нападките сред ръководещи и съпротива не печелят нищо. Това съобщи депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е... към профила в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Заявихме воля за битка с корупцията. Имаме съответни ограничения. Справедливостта е най-важната тематика в обществото. Българите рядко виждат, че справедливостта тържествува. Днес към този момент са подготвени декларациите, които висши чиновници би трябвало да попълнят за владеене на парцели ", сподели тя по тематиката за корупцията.

"Адмирирам положителната работа сред всички управляващи. Дори и при последният подобен случай при ареста на кметицата на "Младост " Десислава Иванчева, Пламен Георгиев – ръководител на КПКОНПИ, изиска ясни законодателни ограничения. Има връзка ", сподели още Атанасова.

"Смятаме, че законът за вероизповеданието ще отбрани българските ползи. Промените касаят финансирането на учебните заведения, финансирането на институциите и още доста ", съобщи депутатката.

"Това, че имаше среща сред Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила и Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила не е трагично. Напротив, когато се касае за сигурността колкото по-сериозна поддръжка има в Народното събрание, толкоз по-значимо ", приключи Десислава Атанасова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР