Оплакванията от некачествени ремонти стават все повече, тъй като се

...
Оплакванията от некачествени ремонти стават все повече, тъй като се
Коментари Харесай

Сигнал до Искра.бг: Некачествено поставен паркет, арогантно отношение на фирмата и месеци размотаване

Оплакванията от некачествени поправки стават от ден на ден, защото се постанова хората да вършат ремонт след ремонта. Отделно се вижда на пазара изкуствено повишени цени за този тип действия, осъществени от некомпетентни хора, които не дават гаранция за качеството на работата си при зародил проблем.

Младо семейство от Бургас също е попаднало в този циничен кръг – пишман майстори и изгубено време . Потърпевшите се свързаха с Искра.бг след некачествено подложен паркет в новото им жилище от компания ЕМКО-Г, дълготраен производител в тази област. Те били възмутени от резултатите върху паркета – надраскан, с косми, със залепнали отпадъци, недобре подреден.

„ Към края на 2022 година отидохме във фирмения магазин в центъра на Бургас да си поръчаме паркет за новото ни жилище, тъй като сме дългогодишни клиенти. Харесахме паркет вид дюшеме, избрахме размери, платихме капаро и по-късно ни споделиха, че през януари 2023 година ще бъде подложен. Не подписахме никакъв контракт за направа, а единствено ни дадоха офертата. Дойдоха майсторите в уречения ден и го сложиха, откакто минаха няколко дни ни споделиха, че може да влезем в жилището и да забележим резултата “, споделят пострадалите.

По думите им първо са чакали 10 дни, с цел да се подреди самият паркет, след което след още 10 дни са го изциклили и са го лакирали, чак тогава открили нередностите. Те са останали извънредно разочаровани от това, което са видели в дома си:

„ Целият паркет беше с някакви залепени отпадъци по него, с косми, които бяха под лака и имаше остри стърчащи бабуни. Имаше осезаеми фуги и чепове, където бяха като дупки. Чисто новата ни бяла врата беше остъргана, едното й крило беше лакирано, залепяйки му хартиено тиксо, с цел да не може да се забележи в началото. Обадихме се незабавно на майсторите и ги извикахме, тъй като нямаше по какъв начин да приемем работа им за качествено осъществяване. “

Майсторите са признали, че има позволени неточности и са отишли през февруари повторно да си оправят провалите за тяхна сметка. Младото семейство показва, че служащите са споделили, че ще шкурят целия паркет на ръка и всичко по-късно ще е съвършено. Но след втория път ситуацията е било още по-зле и от първия – целият паркет е бил надраскан от кръгове.

Това е принудило младото семейство да отиде на място в магазина и да изясни по какъв начин месеци наред не могат да си влязат в жилището поради майсторите от компанията. След тяхното недоволство, с пострадалите се е свързал шефът на компанията. Той посетил на място в жилището и установил, че осъществяването е некачествено и заречен да прати различен екип през април , който за трети път да направи ремонт на ремонта и да оправи грешките на предните майстори.

„ На 3 април пристигнаха и на 5-ти бяха подготвени. Чисто новият ни паркет още веднъж беше циклен с машина. Сега не е в идеално положение, само че е най-малко в задоволително, след три следващи опита и месеци в размотаване “ , прецизираха пострадалите . Те посъветваха:

„ Не предлагаме ЕМКО-Г паркет, тъй като са неточни, с извънредно неприятно отношение по отношение на клиента, откакто са взели парите и не са си свършили работа. Трябваше да им се молим да си оправят всичките провали, който са си създали сами и по никакъв метод не са ни компенсирали. Изключително арогантното държание изключително от шефа на компанията. “

Младото семейство не може да повярва по какъв начин месеци наред са били разигравани и след това не са получили това, за което са платили. Според тях е неточно една компания да не държи на думата си и да се отнася по-този некоректен метод с клиентите си .

В проблема с младото семейство се вижда типичен случай в България – безценен ремонт, с некачествено осъществяване от неквалифицирани служащи .

От  Искра.бг  оставаме отворени за всички наранени страни в проблема да се изкажат.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР