Опитите за изолиране на руснаците или Русия са безперспективен процес.

...
Опитите за изолиране на руснаците или Русия са безперспективен процес.
Коментари Харесай

Песков: Изолирането на руснаците е безперспективен процес

Опитите за уединяване на руснаците или Русия са безперспективен развой. Това съобщи пред публицисти във вторник прессекретарят на президента на Русия, Дмитрий Песков, разяснявайки изявлението с президента на Украйна, Володимир Зеленски за The Washington Post, в което той по-специално съобщи, че западните страни би трябвало да забранят влизането на всички руснаци на своя територия, предава ТАСС.

" Изявлението (на Зеленски) е задоволително, да кажем, то приказва единствено за себе си. Най-вероятно, несъмнено, ирационалността в мисленето в този случай излиза отвън всевъзможни мащаби. Към това можем да се отнасяме извънредно отрицателно. Всякакви опити за уединяване на руснаците или уединяване на Русия са безперспективен развой, миризмата на такива начинания също е меко казано не доста добра ", сподели Песков, цитира news.bg.

Говорителят на Кремъл уточни още, че европейските страни, подкрепящи Киев, рано или късно ще стартират да се чудят дали украинският президент прави всичко вярно. " Зеленски би трябвало да разбере, че страните в Европа, които се пробват да санкционират Русия, както се споделя, те към този момент интензивно заплащат сметките за това. И самите страни заплащат сметките, и жителите заплащат сметките. И по-рано или по-късно тези страни също ще стартират да се чудят: " Дали Зеленски прави всичко вярно, та нашите жители би трябвало да заплащат за неговите прищявки? " Следователно украинската страна би трябвало да е наясно с това ", добави той.

Днес по-рано съветските медии разпространиха резултатите от социологическо изследване, извършено в Русия, което ясно демонстрира, че множеството руснаци поддържат президента Владимир Путин каквото ѝ да реши за Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР