Пъстро кукерско шествие с мощен звън на чанове разтърси центъра

...
Пъстро кукерско шествие с мощен звън на чанове разтърси центъра
Коментари Харесай

ПП-ДБ: Смелите и достойни хора сме мнозинство. Да не оставим уплашените да изберат шепа потисници 

Пъстро кукерско шествие с мощен звън на чанове раздруса центъра на Благоевград и алегорично приветства светлите сили в региона. Звукът на гайди се извиси и докосна сърцата на жителите и гостите на града. Стотици жители извършиха площада за заключителното събитие от акцията на коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ преди парламентарните избори в неделя. След работния ден в четвъртък хората се стекоха, с цел да разменят мисли с претендентите за народни представители от региона и да се повеселят дружно.

„ Ние от ПП-ДБ сме хора, които знаят и тачат корените си и това прави осъзната нашата жадност за независимост и естествен живот. За нас България е една от най–старите народи в Европа, а българите, минали през епохи на славни борби, достигнали Златен век и лична книжовност, имат право на заслужен европейски живот “, разгласи водещият Велина Кулина. Под бурните овации тя показа претендентите за народни представители от листата на ПП-ДБ, които се явяват на изборите с бюлетина с №14.

„ Горд съм да бъда част от този тим от доблестни, почтени и смели българи. Заедно сме, тъй като имаме една визия – за обективна и свободна България, в която хората са горди с предишното си, щастливи в сегашното си и спокойни за бъдещето си. Тази България е допустима. Възможна е в този живот, не в необозримото бъдеще. Тази идея се назовава родолюбие “, съобщи лидерът на листата на ПП-ДБ в Благоевград Андрей Цеков, който беше министър на районното развиване и благоустройството в кабинета „ Денков “. Той добави, че страната ни през днешния ден е разграничена не по политически пристрастия, а на смелите и на уплашените. „ Вярвам, че днешният и утрешният ден принадлежат на смелите. Смелите, които всеки ден се борят за обективни приходи, свободен и обективен живот, за бизнес без рекет. От другата страна са уплашените, които треперят да не се изгубят работата си, която им носи жълти стотинки, продават гласа си и бъдещето на децата си за половин ледник живот в интерес на шепа потисници “, сподели Цеков. И прикани: „ Вярвам, че смелите сме болшинството. Вярвам, че достойните, гордите и смели хора на България и на Благоевград няма да оставят бъдещето си в ръцете на малцината уплашени хора “.

Отборът на Промяната и стотиците хора на площада приветстваха Деси Добрева, с която пяха, веселиха се, играха хора и се снимаха. Усмивките бяха на всички места, вярата за смяна – неизчерпаема. На хорото с жителите се хвана и кметът на Благоевград Методи Байкушев.

Коалиция ПП-ДБ се явява на изборите в неделя с бюлетина с №14.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР