Омъжена съм от 20 години. Бракът ни беше по любов.

...
Омъжена съм от 20 години. Бракът ни беше по любов.
Коментари Харесай

След дълги години брак съпругът ми ме изостави заради бившата си жена

Омъжена съм от 20 години. Бракът ни беше по обич. За мен този брак беше първи, за брачна половинка ми – втори. Каза, че първият му брак е бил неточност.

Развели се след 8 години. Скоро по-късно се запознахме и се оженихме. Съпругът ми постоянно ми е казвал, че съм идеалната брачна половинка, която знае по кое време какво да каже, поддържа и утешава.

Бях сигурна, че бракът ни ще бъде мощен. Не си припомням да сме си крещели. Да, имали сме недоразумения, само че постоянно сме ги оправяли с диалог.

Всичко завърши за един ден. Съпругът ми просто не се прибра вкъщи. Не ми вдигаше телефона, не отговаряше на известията ми. Мислех, че може би нещо му се е случило. Обадих се на свекърва ми, а тя сподели, че той е при нея, само че отхвърля да приказва с мен.

Това продължи цяла седмица. Една вечер се прибрах вкъщи и видях, че брачният партньор ми си е събрал всичките движимости.

Тогава не устоях и отидох при свекърва ми, където получих отговори на въпросите си.

Разбрах от свекърва ми, че брачният партньор ми е подал молба за бракоразвод и се е върнал при първата си жена. Те към този момент живеят дружно и отпътуват на отмора. Свекърва ми сподели да не пристигам повече, тъй като към този момент съм никоя за тях. Синът й е благополучен и не би трябвало да скапвам щастието му.

За мен това беше удар и оскърбление, тъй като той постоянно говореше отрицателно за някогашната си, а думите на свекърва ми ме нараниха.

Според вас за какво съпрузите се връщат при някогашните си?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР