Оля и Олег се опитват да имат деца от 10

...
Оля и Олег се опитват да имат деца от 10
Коментари Харесай

Съпругът отишъл до магазина. Няколко минути по-късно той се върна с бебето.

Оля и Олег се пробват да имат деца от 10 години. Изглежда имаха всичко – добра работа, висока заплата, личен дом, другари и прелестни родственици. Въпреки това, да бъдат изцяло щастливи към момента не се получаваше.

Оля в действителност искаше да има бебе, само че даже лекуването не даде никакви резултати. Роднините предложиха да осиновят детето, само че Оля се отхвърли. Страхувах се, че тя няма да може да обича това дете.

Времето мина, Оля даваше цялата си сила за работа и се стараеше да не мисли за деца.

Нова година. Оля беше в кухнята, приготвяше вечеря, когато Олег отиде в магазина за хранителни артикули. Но той се върна не самичък с храната, а с някакво новородено бебе.

Оказа се, че на път за у дома видя количка покрай входа. Наблизо нямаше никой. Затова той отиде да види какво се случва с бебето. Не откри никакви писма или бележки. Реших да заведа детето в дома си.

Оля погледна детето и не можа да разбере по какъв начин по този начин е допустимо. Какъв безмилостен човек може да остави това знамение на улицата.

Двойката беше объркана, не знаеше какво да прави. Няколко минути по-късно родителите им дойдоха. Те се изненадаха, когато видяха сладко спящо бебе на ръце. След като научили за случая, родителите посъветваха да се обадят в полицията. Оля погледна Олег. Той като че ли мислеше същото, което и тя мислеше.

Те взеха решение да оставят детето. Те попълниха всички нужни документи и след известно време Артем (както назоваха бебето) стана техен наследник.

Щастливите родители уредиха детска стая, закупиха всички нужни за детето неща. Артьом порасна крепко и радостно дете. Оля го обичаше от сърце. Дори не спомянаше, че е осиновен.

Година по-късно в фамилията се появи красиво момиче Настя, чиито родители починаха при автомобилна злополука.

Сега те имат цялостно и щастливо семейство! Оля и Олег към този момент не могат да си показват живота си без славните си деца!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР