Олександър Усик опази шампионските си пояси в тежка категория в

...
Олександър Усик опази шампионските си пояси в тежка категория в
Коментари Харесай

Усик усмири Джошуа, за да опази върха в световния бокс

Олександър Усик опази шампионските си пояси в тежка категория в реванша си против Антъни Джошуа в Джеда, макар че британецът промени радикално държанието си на риган спрямо първия мач.

Съдиите дадоха 115:113 по един път за двамата спортисти, а третият рефер отсъди 116:112 в интерес на украинеца, като единственият потрес бе от решението на оня, който е решил, че „ Ей Джей “ е спечелил повече рундове от първенеца.

Правдата въпреки всичко е налице и Усик към този момент може да се похвали и с пояса на Ring Magazine, който бе овакантен от Тайсън Фюри по насила и бе заложен в този шампионски конфликт.

Победете към този момент е под 20 на професионалния кръг за война от Украйна, до момента в който за британеца това е третото проваляне в кариерата му и по всичко проличава ще би трябвало да премине през няколко елиминационни срещи, с цел да получи нов късмет, с цел да стане троент първенец.

Сега остава идващият значим въпрос - по кое време ще забележим мач за безспорната шампионска купа с носителя на пояса на WBC, без значение дали това е „ Циганския крал “ или някой различен.

That winning moment ❤️️

— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР