Окупационните сили на Руската федерация забавиха темповете на настъплението и

...
Окупационните сили на Руската федерация забавиха темповете на настъплението и
Коментари Харесай

Окупаторите обстрелват жилищни сгради в Украйна

" Окупационните сили на Руската федерация забавиха темповете на настъплението и не престават да търпят загуби както в техника, по този начин и в жива мощ в Украйна ". Това се споделя в оперативната информация на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна към 06:00 часа, представена от UNIAN.

„ Руските окупатори забавиха темпото на офанзивата, само че към момента се пробват да надграждат триумфа в избрани области в настъпателната интервенция против Украйна “, се споделя в отчета. Така по време на въздушна настъпателна интервенция съперникът продължи да нанася огневи провали на военни и цивилен летища, командни и контролни пунктове, уреди на системата за противовъздушна защита, значими уреди от сериозна инфраструктура, обитаеми места и подразделения в регионите на защита.

„ В нарушаване на нормите на интернационалното филантропично право, окупаторите подло нанесоха ракетна офанзива против жилищни здания в градовете Житомир и Чернигов “, се споделя в отчета. В същото време всички опити на съветските нашественици да реализират задачата на военната интервенция се провалиха. „ Възможно е сполучливо да се отхвърлен офанзивите на батальонно-тактически групи даже в покрайнините, принуждавайки съперника да се откаже от настъплението “, се споделя в известието. В същото време към днешна дата повече от 5 колони вражеска техника и жива мощ са унищожени от артилерийски огън единствено от една от украинските бригади. " Врагът е покварен и понася тежки загуби. Чести са случаите на дезертиране и непокорство. Врагът осъзна, че пропагандата и действителността са разнообразни. Нашествениците се опасяват от нас ", се споделя в известието. Защитниците на Украйна не престават да поддържат постоянна отбрана.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР