Октоподът ГЕРБ“ се готви да засмуче 18 милиона лева в

...
Октоподът ГЕРБ“ се готви да засмуче 18 милиона лева в
Коментари Харесай

Октоподът ГЕРБ „засмуква“ 18 млн. лв. в Хасково, в схемата е бившият сервитьор Гриша Грозев

Октоподът „ ГЕРБ “ се готви да засмуче 18 милиона лв. в Хасково. Сивият кардинал Величко Минев се изправя против някогашния сервитьор Гриша Грозев с чадър от ГЕРБ в борба кой да „ усвои “ тлъста социална поръчка за 18 милиона лв.!

Началото:

Преди седмици aferahs.com гръмна, че в Хасково жанр кубинката на кмета от ГЕРБ Станислав Дечев следва една от най-големите обири за колосалните 18 000 000 лв. с социална поръчка за „ Поддържане (превантивно, настоящо и аварийно-възстановителни работи при спешни ситуации), главен ремонт, рехабилитация и реорганизация на улици, тротоари и площадни пространства в Община Хасково и общински пътища стопанисвани от Община Хасково “.

При разкриване на процедурата за поръчката е подписаното рамково съглашение със период на деяние от 48 месеца, т.е. 4 години. Стойността на рамковото съглашение е 15 милиона лв. без Данък добавена стойност или надлежно 18 000 000 лева с Данък добавена стойност.

Смята се, че тази социална поръчка ще бъде извоювана най-вероятно „ ЕВРОПЪТ 2005 “, нищо, че компанията е разследвана от ОЛАФ…

Фактите:

Към сегашния миг 7 компании и обединявания са подали предложения с готовност за асимилиране на парите с тлъстата публичната поръчка. Според осведомени източници автоматизирано можем да изключим 5 от компаниите, защото нямат потенциала и качествата да се впишат в хасковската скица за нелегално заграбване на публични средства.

Като изключим пет от компаниите, остават две вероятни. И в този момент внимавайте: две от подалите предложения компании са – „ ЕВРОПЪТ 2005 “ с шефове Кузман Кузманов и Величко Минев и „ АБ “ АД с шефове Нели Чолакова и Теодора Чолакова.

За първата компания към този момент е ясно – много хора в града са осведомени с активността на аления полковник и пипалата, които е пуснал – единствено да напомним, че Величко Минев е наставник на починалия Димчо Михалевски.

Интересно е второто сдружение, подало оферта  – акционерно по своята същина с присъединяване на голям брой компании в него, които стават ясни от инспекция в Търговския указател, а индивидът, който дърпа конците на всички, е Гриша Велчев Грозев.

Реклама

Бивш сервитьор, издигнал се до висините на асфалтирането. Същия този Гриша Грозев възприема кмета-гербопитек Станислав Дечев, за собствен зависещ. Двамата доста постоянно могат да бъдат видени дружно из хасковски заведения.

Именно Гриша Грозев подреди издигането на Пламен Лечев (в момента секретар на Община Хасково, за който има данни, че е хванат с наркотици) от елементарен водач в същата тази „ АБ “ АД до секретар на общината.

Ако има човек в Хасково, на който Пламен Лечев покорно ще извърши всяко разпореждане безплатно, то това е Гриша Грозев.

Мълвата из общинските среди е, че самата социална поръчка за 18 милиона е писана в офиса на Гриша Грозев и е подадена на Пламен Лечев единствено за издание и избиране на „ вярната “ компания, несъмнено със знанието на кмета – Станислав Дечев.

ВНИМАНИЕ: Скоро можем да станем очевидци на конфликт сред Величко Минев и Гриша Грозев, което е симптом за бъдещото разединение на проведения картел в града.

P.S.

На фотографията е Гриша Грозев и брачната половинка му, която извършва длъжността „ Главен специалист “ в дирекция АКРРДС към Областна администрация – Хасково и необезпокоявано осведоми брачна половинка си за всичко което става там и то под носа на регионалния шеф Минко Ангелов.

Пипала… Те са навсякъде…

И по този начин, мафията си има и град… МАФИЯТА – ГЕРБ Хасково, на която  роднините и околните се назначават без конкурс на държавна работа – в някои случаи не е законно, а в други не е морално. Целият родово-приятелски кръг се назначава на основни позиции, в общината. Техните компании се разпореждат с публичните средства.

Видяхме с какви налози ни таксуваха през предишните 8 години, до момента в който са на власт. Докара ни до данъчно иго и те все по-често получават тъй наречените герберски сандвич: суха филийка с асфалт и палмово листо за десерт. Заменихме турското иго с царско, царското с комунистическо, комунистическото с герберско.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР