Окръжният съд в Монтана осъди на 11 месеца затвор ефективно

...
Окръжният съд в Монтана осъди на 11 месеца затвор ефективно
Коментари Харесай

11 месеца затвор за измамник от Монтана

Окръжният съд в Монтана осъди на 11 месеца затвор дейно Кирил С. /45г./ от регионалния град, който се призна за отговорен за няколко измами на възрастни хора, оповестиха от Съдебната палата в Монтана.

През последните 6 месеца Кирил С. е измамил няколко души от селата Бели мел, Громшин, Мадан и Горно Белотинци в област Монтана. Той ги причаквал в региона на автогарата и ж.п. гарата в Монтана, заговарял ги и ги лъжел, че познава кметовете на техните села или пък техни родственици.

Кирил се представял за снабдител на разнообразни артикули, които сякаш били поръчани от кметовете или от роднините на жертвите и им давал да им занесат пакети с ненужни неща. Той желал възрастните хора да му платят разнообразни суми, които сякаш след това щели да им бъдат възобновени от кметовете или роднините. Така прибирал от разнообразни хора суми от 30 до 200 лв..

Кирил С. се занимава с измами от 1999 година. Срещу него има голям брой заявителски материал, само че до в този момент е лежал единствено веднъж в пандиза за няколко месеца. Той е залавян неведнъж, само че е пускан на независимост поради дребните суми на измамите. Решението на съда в този момент е дефинитивно и не предстои на обжалване, прецизираха от Съдебната палата в Монтана.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР