Окръжният съд в Благоевград проведе разпределително заседание по делото за

...
Окръжният съд в Благоевград проведе разпределително заседание по делото за
Коментари Харесай

Съдът иска допълнителни експертизи на майката, убила двете си деца в Сандански

Окръжният съд в Благоевград организира разпределително съвещание по делото за жестокото ликвидиране на двете деца от Сандански, осъществено от майка им Кристина Дунчева, оповестяват от Българска национална телевизия.

В съда през днешния ден стана ясно, че прокуратурата изисква спомагателни експертизи за здравословното положение на Кристина Дунчева сега, като по този начин делото се отсрочва. Кристина Дунчева остава под стража в сливенския затвор.

Защитата на упрекнатата за убийството на двете си деца упорства тя да бъде върната в психиатричното поделение на ловешкия затвор поради недоброто и здравословно положение.

На 4 февруари беше планувано първото разпределително съвещание по делото, само че то беше отсрочено, поради това че един от правосъдните заседатели е подал молба за отказ. Тогава при явяването ѝ в съда обвинената припадна, поради това се наложи съвещанието да бъде прекратено, до момента в който тя не се свести.

В началото на предходната година Кристина Дунчева завоюва дело за домашно принуждение против Георги Трайков, тогава съдът реши той да заплати санкция от 1000 лв. и издаде ограничаваща заповед.

Следващото съвещание е планувано за 29 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР