Окръжен съд-Благоевград взе най-тежката мярка за процесуална принуда по отношение

...
Окръжен съд-Благоевград взе най-тежката мярка за процесуална принуда по отношение
Коментари Харесай

Тежък удар за изрода Димитър, блудствал с 10-г. момиченце

Окръжен съд-Благоевград взе най-тежката мярка за процесуална насила във връзка с обвинен за задържане на непознати деца и блудничество с 10-годишно момиче. В ареста остава 36-годишният Димитър Урдев, при който бяха открити избягали от вкъщи си и търсени братче и сестриче, написа Struma.com.

Когато полицията откри децата бе открито, че Урдев редовно е правил блудствени дейности с момичето.

След разбор на събраните доказателства по делото въззивният съд реши, че може да се направи обосновано съмнение за съпричастност на обвинения към повдигнато му обвиняване, както и че е налице действителна заплаха да извърши друго закононарушение, и удостовери определение на Районен съд – Гоце Делчев, с което във връзка с обвинения е взета най-тежката мярка за процесуална насила.-задържане под стража.

Урдев е упрекнат в това, че за времето от 16:00 часа на 20.02.2021 година до 15:00 часа на 21.02.2021 година в къща, в гр. Хаджидимово, своеволно е прибрал при себе си непознати деца, ненавършили 14-годишна възраст, и неотложно не е уведомил властта или не ги е върнал на родителите им закононарушение по член 185, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвинен е и в това, че за това, че за времето от 16:00 часа на 20.02.2021 година до 15:00 часа на 21.02.2021 година в гр. Хаджидимово, в къща е направил блудствени дейности по отношение на десетгодишно момиче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР