Окончателно Брус Уилис е диагностициран едва през 2023 г., докато

...
Окончателно Брус Уилис е диагностициран едва през 2023 г., докато
Коментари Харесай

„Всичко започна с безразличие“: как дъщерята на Брус Уилис първа забелязала заболяването му

Окончателно Брус Уилис е диагностициран едвам през 2023 година, до момента в който околните на артиста заподозрели нещо неправилно доста по-рано.

Новината за пенсионирането на „ стоманения “ Брус Уилис, която гръмна по целия свят през 2022 година, беше същинска изненада за многомилионните му почитатели. Това обаче не беше изненадващо за сътрудниците на именития Брус Уилис: през последните години от актьорската си кариера той мъчно си спомняше текста, можеше да произнася единствено елементарни реплики и имаше проблеми със слуха.

Лекарите съумяха да слагат вярна диагноза едвам през февруари 2023 година Оказа се, че става въпрос за фронтотемпорална деменция – заболяване, което визира частите на мозъка, виновни за държанието, мисленето и страстите.

Няма лекуване за това прогресиращо заболяване, тъй че през идващите години пациентът последователно губи способността да се обслужва самичък и се нуждае от непрекъснато наблюдаване.

За благополучие огромното семейство на Брус, състоящо се от 60-годишната му някогашна брачна половинка Деми Мур, трите им дъщери, както и сегашната му 44-годишна брачна половинка Ема Хеминг, дружно с двете им дъщери, могат да му оказват помощ.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от tallulah (@buuski)

В края на април 2023 година фамилията даже се увеличи- най-голямата наследница на Уилис роди внучката му Луета. 68-годишният артист прекарва цялото си време заобиколен от обичаните си хора и чества празниците с тях, по тази причина не е изненадващо, че те първи откриха странносттеи в държанието на своя брачен партньор, татко и непосредствен другар.

Първата, която забелязаla, че нещо не е наред, била щерка му Талула, която е от брака му с Деми Мур. Тя обаче приемала странностите в държанието на татко си просто като равнодушие към нея.

Най-малката щерка на Уилис и Мур била сигурна: нейният звезден родител е решил да се посвети напълно на развъждането на децата от втория си брак, изцяло забравяйки за по-възрастните наследници.

Останалата част от фамилията не придавала огромно значение на това, намирайки друго пояснение за откъсването на Брус. Те считали, че артистът просто е изгубил слуха си по време на фотосите на „ Умирай мъчно “.

„ Отдавна знаех, че нещо не е наред. Всичко стартира с някакво равнодушие от негова страна… По-късно се ускори и аз го взех драговолно. Той имаше две деца от мащехата ми и си помислих, че е изгубил интерес към мен. Беше изцяло неправилно, тогава се изтезавах с подправени мисли, че не съм задоволително красива за майка си, не задоволително забавна за татко си “, признава Талула в изявление за Vogue.

Тогава обаче тя не можела да упорства татко й да се обърне към лекари – самата тя по това време се нуждае;а от помощта на експерти. Талула страда от меланхолия като младеж, а на 25-годишна възраст е призната в клиника в Малибу, където също е диагностицирана с ADHD (синдром на недостиг на вниманието и хиперактивност).

Последните години също били сложни в живота на наследницата на звездните родители: четири години тя страдала от анорексия нервоза, опитвала се да одобри тялото и външния си тип, които всекидневно бяха подложени на критика в обществените мрежи.

„ Докато бях захласната от телесната си дисморфия, татко ми се бореше безшумно “, признава дъщерята на Брус Уилис.

Сега, откакто татко й е диагностициран и тя е преборила хранителното разстройство, Талула се любува на всеки ден в компанията на родителите си.

„ Изведнъж разбрах, че моментът, в който татко ми ще изнесе тирада на сватбата ми, в никакъв случай няма да пристигна … Знам, че предстоят тествания, това е началото на скръбта … Всеки път, когато отида в къщата на татко ми, върша тонове фотоси. Имам всички гласови известия от него, непокътнати на твърдия ми диск… Той към момента помни коя съм и очите му светват, когато вляза в стаята “, приключва Талула.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР