Около 1 милион британци в момента се самоизолират в резултат

...
Около 1 милион британци в момента се самоизолират в резултат
Коментари Харесай

Около милион британци са в самоизолация

Около 1 милион британци сега се самоизолират вследствие на пандемията от ковид, съобщи за Скай нюз заместник-министърът на опазването на здравето на Англия Джилиън Кийгън.

Медията разполага с информация, че има проекти разпоредбите за тестване да бъдат облекчени.

Джилиън Кийгън съобщи, че данни за самоизолирането не се събират ежедневно, само че е явно, че като се огледа какъв брой хора са били инфектирани през вчерашния ден – към 218 000, които би трябвало да се самоизолират, и като към тях се прибавят самоизолираните от предходните дни, това демонстрира, че в този миг в страната би трябвало да има 1 милион души в карантина.

Скай нюз заяви, че милиони британци, които са дали позитивен антигенен тест скоро ще бъдат осведомени, че не е нужно да си вършат спомагателен PCR тест, който забавя формалната начална дата на самоизолиране за стотици хиляди.

Здравните управляващи имат проекти да лимитират PCR тестванията единствено за тези със признаци, като разрешат на тези без признаци, каквито са към 40% от случаите, да се завърнат по-бързо на работа. Очаква се смяната да бъде оповестена през идващите дни.

Туристическата промишленост в това време прикани за унищожаване на рестриктивните мерки за пътуващите.

При данни, че един на всеки 25 души във Англия сега е инфектиран, тестването на пасажерите се обезсмисля, споделят от авиолиниите.

Примерът Борис Джонсън през днешния ден ще дава отговор на въпроси в Камарата на общините.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР