Около 1.4 милиона души са отложили планирано пътуване или почивка

...
Около 1.4 милиона души са отложили планирано пътуване или почивка
Коментари Харесай

Около 1.4 млн. българи са отложили почивка у нас заради Covid-19

Около 1.4 милиона души са отсрочили планувано пътешестване или отмора в България в последната година, а 1.2 милиона пък са отсрочили проекти за чужбина. Това е равносметката от последните дванадесет месеца у нас, белязани напълно от Covid-19, демонстрира изследване на „ Галъп Интернешънъл “ взаимно с туристическата промишленост.

Около 1.5 милиона възнамеряват море в България през сегашния летен туристически сезон, сочи още изследването.

България очевидно се възприема като по-безопасен вид, спрямо чужбина, а и въпросът с рестриктивните мерки към момента крие доста незнайни. Мнозина избират все по-индивидуални форми на туризъм, а имунизационните паспорти разсънват полярни отзиви, показва социологическата организация.

Една четвърт от пълнолетните българи са отсрочили най-малко едно планувано пътешестване или отмора в България в отминаващата към този момент цяла година белязана от пандемията. Така, става известно, че в действителност към 1.4 милиона са отсрочили пътешестване или отмора в България. От тях, близо половин милион са тези, които са отсрочили и повече от едно пътешестване или отмора.

Общо 22% от всички пълнолетни българи пък са отсрочили едно или повече от едно планувани пътувания в чужбина. Това се равнява на към 1.2 милиона българи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР