Оказва се, че има невероятна връзка между това, което правят

...
Оказва се, че има невероятна връзка между това, което правят
Коментари Харесай

Щастливите хора започват деня си с любов и благодарност

Оказва се, че има невероятна връзка сред това, което вършат щастливите хора заран и това, което им оказва помощ да се усещат уверени през целия ден! За множеството от нас сутринта стартира доста бързо и нямаме време за нищо.

Преди да станем от леглото, будилникът ни звъни десетки пъти. И тогава тичаме към къщата полузаспали, пробвайки се да се събудим. Набързо сграбчваме някоя дреха, забравяме да вземе обяда или даже да целунем обичания човек. И всичко това, тъй като нямаме задоволително време.

Но знаете ли, че щастливите хора избират да се любуват на сутринта си? Изглежда, че те умеят да се радват на слънчевите лъчи и се насочват с усмивка към новия ден и новите благоприятни условия. Тези щастливи хора имат скромни утринни ритуали, които покачват личното им възприятие за благоденствие.

Те ​​се разсънват с възприятие на признателност

Благодарността е директно обвързвана с универсалното възприятие на наслада. Те стартират деня си с обич. Това допуска, че те в действителност ценят живота си и всичките му дребни прелести. Преди да станат от леглото, всяка заран благодарят за новия ден, благодарят на Господ и на колегата си, който ги обича. А от време на време даже пишат благодарности в персоналния си дневник, който съхраняват на особено място.

Те стартират нещо ново всяка заран

Те знаят, че това е изцяло нов ден, предопределен да стартират изначало и да създадат нещо ново. Може би през вчерашния ден за тях е бил кофти ден, с неточности и неуспехи, само че през днешния ден е ден за триумф и завършения. Хората, които не разрешават на неприятните дни да им влияят, имат невероятна мощ. Упоритостта им подсказва, че имат съответна цел, която ще реализиран и ще получат цялостно благополучие.

Молят се и медитират

Много щастливи хора живеят нравствен живот. Молитвата е метод за връзка с нашия основател и опция да му благодарим. Медитацията оказва помощ на мозъка ни да се концентрира, успокоява нервите, а също по този начин поддържа нашия вътрешен свят.

Щастливите хора даже употребяват изказвания, с цел да посочат по какъв начин ще протече денят им. Всяка заран Стив Джобс се е гледал в огледалото и да си е задавал въпроса: „ Ако през днешния ден беше последният ден от живота ми, бих ли желал да върша това, което възнамерявам да върша през днешния ден? “

Те не усложняват нищо и не бързат

Трудно е да се придържаме към комплицирания утринен ред, затова, в началото сме обречени на крах. Щастливите хора нормално вършат всички подготовки за идващия ден от вечерта. Те избират облеклото, вършат си закуска и обяд от предната вечер. Една елементарна утринна рутина е доста по-добра от многозадачността, която провокира единствено излишно безпокойствие и напрежение.

Те се упражняват

Упражнението предизвиква по-добро здраве. А невротрансмитерите като серотонин, допамин и норепинефрин, които се създават по време на извършения, могат да оказват помощ да се отървете от някои от резултатите на напрежението, както и да облекчите признаци на меланхолия. Упражнението заран е една от първите задания, които щастливите хора са привикнали да извършват. Те схващат, че силата на волята е доста по-силна заран.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР